Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Weblogs

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-11-2006, 23:42   #1 (permalink)
Registered User

white-cat's Avatar

"Altceva"

Buna sunt sigura ca fiecare dintre noi,a incercat macar o data in viata,sa scrie o poezie/povestioara,ca hobby.Unii dintre noi avem o imaginatie bogata si e chiar pacat sa o irosim.Textul de mai jos,l-am scris intr-o seara,acum cateva luni,la lucru cand ma plictiseam ingrozitor)
Astept parerile voastre!

O seara ciudata...

Am coborat ultimele trepte ale scarii blocului cu patru etaje,fusesem la petrecerea unei prietene si ma indreptam spre casa,stateam la doar cinci blocuri distanta.Afara este intuneric,vantul adie usor,se aud frunzele fosnind.Ma uit in jurul meu,nu vad pe nimeni,doar din departare sa aud cainii vagabonzi cum latra,parca stiu ca ceva ciudat in seara aceasta se va intampla.Ma uit la ceas 03:09,nu stiu de ce dar imi reamintesc de vorbele unei prietene care imi spusese intr-o zi,ca intre orele 03:00 si 05:00,portile Cerului sunt inchise.Grabesc pasul un fior ma strabate prin tot corpul,ma inchei la geaca desi afara este destul de cald.Aud pasi in spatele meu,din instinct ma intorc si ma uit:nimeni.Parca sunt in rolul principal din Scary Movie si este destul de straniu.Bataile inimii incep sa-mi creasca,as vrea sa fug dar din cauza fricii,nu pot.Apoi...il vad,e langa mine,il simt si apoi surpriza..sunt DOI!Nu le pot vedea fetele le au acoperite,le pot vedea doar ochii care ma privesc fix.Unul dintre ei,ma prins de maini,celalalt sta si priveste,pare multumit de ceea ce se intampla.Nu spun nimic,sunt calmi,nu fac nici un gest nici macar atunci cand tip:Ajutooor!Nimeni,Nu se intampla nimic,doar frica mea creste.Ma gandesc:ce putin mai aveam pana acasa..acasa ce bine suna.Probabil ca mama incepe sa-si faca griji,de ce tocmai acum,m-a lasat bateria de la telefon?De ce l-am refuzat pe Claudiu cand s-a oferit sa ma duca acasa?De Ce?Parca vad titlurile din ziarele de maine:"O fata a fost gasita strangulata,in aproprierea casei,autorii sunt necunoscuti.."Parca imi vad inmormantarea,sicriul,crucea,rudele si prietenii stand in jurul gropii plangand si langa ei babele din scara blocului barfind:"Pe vremea mea,cand traia Ceausescu nu se intampla asa ceva,puteai sa te plimbi linistita pe strada la orice ora..."Imi zic:Nu e drept!Viata nu e drepta!Imi cade o lacrima si inca o lacrima pe obraji,ma uit la cei doi din fata mea,mi-am dat drumul la maini,si-au descoperit fetele,sunt in stare de soc,imi vin in minte o multime de cuvinte urate,ii cunosc...Tocmai Ei???Nu mai pot sa se abtina,izbucnesc in ras,unul dintre ei imi spune:"Pacaleala de 1 Aprilie!"Sunt verisorii mei...

white-cat is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2006, 23:55   #2 (permalink)
Registered User

grandhigh85's Avatar

mijto

grandhigh85 is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2006, 00:10   #3 (permalink)

altceva's Avatar

Credeam ca facurati thread despre mine, m-am si speriat.
Da, dragut. Dar trebuia sa tipi si tu, fata...
PENTRU COPACI!!!

altceva is offline    Reply With Quote
Old 13-11-2006, 10:21   #4 (permalink)
Registered User

asmvax's Avatar

eu propun sa iti gasesti prieten. Te ajuta sa nu te mai gandesti la diferite scenarii de viol in grup pe strada.

asmvax is offline    Reply With Quote
Old 13-11-2006, 13:12   #5 (permalink)
Registered User

white-cat's Avatar

)))

Old 14-01-2007, 16:18   #6 (permalink)
Registered User

Baby J's Avatar

Rhymeless... (emo?)

I wonder why you've locked yourself
Up there, in that high, lonely tower
Though you pretend it gives you power
Your soul lies on an empty shelf..

You try to see what preachers meant
By telling you "Confess your sinns!"
They wanna be your garbage binns
As it is useless to repent..

The so-called soothing balm you need
For helping you to walk on air
Is just another love-affair
Another fruit that leaves no seed...

Just give it up, 'cause it's no good..
Keep dreaming in your lonely tower
You'll only think you smelled a flower..
Sink deeper in your lifeless mood

And let me know when is the time
To fall apart or start again
To be a woman and a man
Or just a poem with no rhyme...

Astept pareri si critici...(constructive, desigur!)

Baby J is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2007, 17:05   #7 (permalink)
Registered User

Baby J's Avatar

Seara asta este parfumata. Altfel nu m-as fi apucat sa scriu aici, la fereastra, despre ea. Totul este mai frumos...aerul, scrisul, senzatia..Este o seara incremenita, vrajita, parfumata. Miroase a natura, este un parfum atat de subtil, care iti subjuga toate simturile.. Am dat foaia si aceasta a fosnit usor, amestecandu-se atat de firesc cu atmosfera si fosnetul frunzelor de afara..
As vrea ca, asa cum sunt, in pijama si in sosete, sa ies in fata blocului, sa ma plimb prin micul spatiu verde de acolo si sa ma intind pe jos, pe pamant si plante, cu fata in sus, sa privesc cerul si sa respir verdeata...sa ma contopesc cu natura si ea sa ma primeasca, mai vibranta ca oricand, ca pe un copil pierdut...Ma simt copil..SUNT un copil si tot ce vreau e sa respir parfumul serii asteia pentru totdeauna... Atat de frumos...nici o frunza nu se clinteste. Atat de liniste...as vrea in padure, tu nu? Parca a venit aerul din padurile indepartate, verzi, racoroase, in fata blocului meu si a ferestrei, sa ma cheme, sa ma mangaie, ca pe un copil ce a fost pierdut...Mi-e dor de natura.. natura verde, vie, fosnitoare, nu cea de plastic din Bucuresti. Aici pana si natura este imitatie ieftina parca...
Dar seara asta e atat de frumoasa si parfumata..
Doar eu stiu asta...
Pentru ca sunt doar un copil.

Old 14-01-2007, 20:44   #8 (permalink)
SF

Sunt intr-un gang urat mirositor. Altfel, nu m-as fi apucat sa scriu aici, pe noul iPhone, despre el. Totul este mai jegos...aerul, peretii, betonul..Este o seara incremenita, infecta, duhnind puternic. Miroase a urina, este un parfum atat de subtil, care iti subjuga toate simturile.. Am dat "quick reply" dar bateria s-a terminat si ecranul s-a stins, amestecandu-se atat de firesc cu atmosfera si latratul silentios al cainilor de afara.. Asa cum sunt, in pijama si in sosete, ies in fata blocului, si ma plimb prin mica parcare neasfaltata si plina de balti din fata blocului. Calc, din greseala, pe un copil pierdut...Sau cel putin simt ca e moale ca un copil.. ESTE un copil. Se ridica copilul, era baby_j (sor'mea, da' nu-i sigur) pe care o cautam de vreo 5 minute. Scot niste bani sa luam un sixpack de Bucegi la doi litri si apoi mergem sa ne uitam la Harry Poker.

SF is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2007, 15:39   #9 (permalink)
Registered User

Baby J's Avatar

Haha! Well done, SF! Ti-a iesit atmosfera "giugiuc"!

Old 22-01-2007, 22:03   #10 (permalink)
Registered User

white-cat's Avatar

Chiar imi place cum scrii Baby J,promit ca am sa mai scriu si eu ceva,in curand..

Old 22-08-2007, 16:46   #11 (permalink)
Senior Member

Vall's Avatar

M-am apucat sa citesc. E tarziu. Becul care lumineaza prost a inceput sa palpaie . Ma descurc . In sufragerie televizorul bazaie incetisor . Simt oboseala din timpul zilei , dar ma gandesc sa mai dau gata cateva pagini pana sa merg la culcare . Afara latra un caine . Ma ridic ushor si ma aplec peste geam . Este SF . Are un batz in mana si incearca sa scape de caine . Ii strig de la balcon sa ia o piatra sa-i crape capul . Deja nu mai suport cainele asta care se ia de toata lumea , mai ales in timpul noptii . Ma gandesc o clipa si ma grabesc sa-i sar in ajutor . Ma imbrac repede si cobor . SF nu mai este . Cainele zace intr-o balta de sange . Proprietarul iese la poarta si ma vede .
- Huliganule , ce-ai facut ? Era un caine cuminte . Cativa vecini coboara grabiti sa vada ce s-a intamplat .
Din cearta generala care s-a iscat apare white-cat si ma salveaza . zice ceva despre niste hingheri si omul se mai calmeaza . mergem impreuna la un suc si-i povestec ce s-a intamplat . ma intreb mirat unde a disparut asa de brusc SF . ma intorc acasa si ma asez din nou pe scaunul shubred de la bucatarie . mai citesc cateva pagini si atzipesc .ma trezesc confuz in lumina unei raza de soare . of , dar s-a luminat de ziua . iar am pierdut o noapte . si mai tarziu ma duc la servici ...

Vall is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2007, 11:13   #12 (permalink)
Registered User

white-cat's Avatar

E o seara linistita de octombrie,sunt in bucatarie si pregatesc ceva de mancare.audniste sunete ciudate veniind din holul blocului,ma opresc o clipa,nu se mai aude nimic,imi vad in continuare de treaba.peste cateva minute se aude iar,deschid usa de la intrare,si vad in fata mea,un porumbel negru,mi se face mila de el,si-i iau in casa,pare atat de speriat!improvizez dintr-o cutie de carton,un loc in care sa stea,ii dau ceva de mancare,se uita la mine fix,ma trec fiorii,imi spun ca e doar un porumbel,sa ma linistesc.observ ca ciocul lui arata ciudat,si ca sta intr-un singur picior,saracu` oare ce-o fii patit?imi i-au o cana cu ceai si ma pun in fata computerului sa citesc niste stiri,am un sentiment straniu,ca si cum cineva m-ar urmarii,apoi se i-a curentul......(part 1)

Old 22-10-2007, 11:15   #13 (permalink)
Registered User

Evil Canevil's Avatar

"(part 2)
...si fantomele semnelor de punctuatie din plictisitoarele carti de gramatica fac cerc in jurul micutei dominisoare asezate la calculator, porumbelul se transforma intr-un corb razbunator, conducand armata de litere, cratime, puncte si navalesc asupra ei cu tunete si fulgere, ii scot ochii cu sete, ii sfasie carnea sangeranda si livida, ii zdrobesc oasele, imprastiindu-le in cele patru zari ale pamantului...Pedeapsa pentru batjocorirea Ortografiei Limbii Romane, suverana semnelor de punctuatie, inchisa in turnul ei de veghe, a fost, de data aceasta, aplicata; inca o victima inocenta a cazut prada nemiloasei Gramatici..."

Evil Canevil is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Weblogs

Thread Tools

Posting Rules