Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Weblogs

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-03-2004, 19:27   #1 (permalink)
Registered User

max003's Avatar

Post .:.J.:.u.:.r.:.n.:.a.:.l.:.

O jurnal intersant al unei seri de sambata
Am fost invitat la petrecerea unei colege care urma sa si-o faca in discoteca. Eu normal ma feresc de discoteci din mai multe motive, printre care faptul ca sunt multi tigani si ca sunt felurite specimene pe acolo. Oricum, in ciuda retinerilor m-am dus. Am fost sa o luam pe tipa de acasa, eu cu cativa colegi si colege. Am mancat putin tort acasa intai si apoi hai in discoteca. venisem devreme si nu prea era lume. Am stat pe scaune ceva timp pana sa se adune lume, totul linistit. Asta pana cand s-au apucat colegii mei sa danseze. Doamne era sa ma ingrop de ce vedem, plus faptul ca ma incepusem sa rad. Sa descriu niste "tehnici" de dans : unul parca incerca sa inoate sau sa plonjeze, apoi sarea pe house si manele sus sus sus.... altul parca dadea indicatii spre toaleta sau dreaq stie ce... SI avea niste miscari spontane de parca era criza de epilepsie. Apoi o epava de tip, cu fata de spate, fara bani sau alt sprijin imi zice mie k de ce nu am dansat. Cred ca se subintelege de ce nu voiam... Si mai presus de toate voia sa se lipeasca de sarbatorita, fata prea buan ptr el. Va ti la curent cum a evoluat povestea. Oricum long story short CARE SUNT CELE MAI CIUDATE STILURI DE DANS sau CE SPECIMENE MAI UMBLA PRIN DISCOTECI?

max003 is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2004, 19:43   #2 (permalink)
Registered User

BlackD's Avatar

Ce concluzii tragem de aici:
1. Tu esti un mare maestru coregraf si nu ai vrut sa-ti pangaresti arta in compania unor astfel de "specimene".In plus simtul tau estetic este foarte dezvoltat, in special in acest domeniu, si te-ai simtit putin violat de aceasta experienta mizerabila.
2. Tu esti un fel de semizeu fara nici un defect si tocmai de aceea iti permiti sa-i judeci pe ceilalti.
3.Tu cunosti valoarea exacta a unui om doar studiindu-i stilul de dans.
4. Tu esti plin de bani si de altfel de sprijin si nu accepti interpelari decat de la oameni de aceeasi conditie cu tine.
5. Tu esti expert in psihologie feminina si stii exact ce anume se potriveste oricarei femei .
Asteptam continuarea si te rugam: FII CAPITANUL NOSTRU!

BlackD is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2004, 19:50   #3 (permalink)
Registered User

max003's Avatar

Hello!

Sa nu imi spui ca tu nu esti critic macar o picatura... Si daca erai acolo langa mine cred ca aveai aceea parere. Deci sa nu negi ca tu nu ai avut niciodata un ochi critic in aceste circumstante. Astept un reply!

Old 28-03-2004, 20:05   #4 (permalink)
--xenite--

Dukatu's Avatar

pai parerea mea este mai mergi si tu prin dicoteci sa vezi stilurile turbo-reactoare , satelit si alte aterizari de genu asta in stilul house mai ales

Dukatu is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2004, 20:17   #5 (permalink)
Registered User

max003's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dukatu
pai parerea mea este mai mergi si tu prin dicoteci sa vezi stilurile turbo-reactoare , satelit si alte aterizari de genu asta in stilul house mai ales
LOL... se le vad si p-alea...

Old 28-03-2004, 21:48   #6 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Concluzii:

1) Mare e gradina Ta Doamne!
2) Ce specimene umbla pe aici.
3) Se pare ca am gasit una din problemele majore ale lumii.
4)
5)

CBR is offline    Reply With Quote
Old 30-03-2004, 14:51   #7 (permalink)

first_bluebull's Avatar

Quote:
Originally Posted by max003
CARE SUNT CELE MAI CIUDATE STILURI DE DANS sau CE SPECIMENE MAI UMBLA PRIN DISCOTECI?
Daca ai frecventa discotecile nu ai mai fi uimit de stilurile de dans, ba chiar ai dansa si tu. Pana la proba contrarie, nu-i mai critica pe altii. "...parerea mea!"

first_bluebull is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2004, 14:10   #8 (permalink)
Registered User

touaregul's Avatar

BlackD esti un prost !!! de ce ? :

1. Nu este vb despre "maestru in coregrafie" ci de putina experienta vizuala asupa mai multor tipuri/genuri muzicale care sa-ti perimita sa stai deoparte si sa apreciezi din prizma celor vazute si nu facute.

2.Faptul ca am un defect nu inseamna neaparat ca trebuie sa ma abtin sa observ anumite defecte la altii, poate ce observ eu este in beneficiul lui, si pentru asta nu trebuie sa ma hranesc cu ambrozie.

3. Nu, intradevar nu stabilesti o valoare exacta dupa stilul de dans, caci nici nu a facut asta insa poti contura personalitatea acestuia dupa dans si nu numai dans, caci intr-un dans sunt imiplicate mai multe forme de exprimare.

4. "tu esti plin de bani" - hahal replica - pai nu trebuie sa fii plin de bani ca sa te feresti de oameni..pardon animale de genu' : "Ai o tigara? Da si mie 5 mii?" .

5. Cred ca ai un cliseu format cu de-al de "maestru, expert", omule psihologia vietii ai auzit-o, instinct interior si colegialitate (in cazul de fata ) ce-ti spun. Max003 poate avea ceva cunostinte legate de ambii actanti si a expus o parere, plus nu vorbea in numele majoritatii, era o parere a lui, subiectiva.

P.S. - Toti avem dreptul la parere, la libera exprimare.....

AVE

touaregul is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2004, 14:20   #9 (permalink)
Registered User

touaregul's Avatar

PS am si eu un forum poate vb acolo www.kestii.us/forum

Old 01-09-2004, 17:35   #10 (permalink)
muff diver

mudpie's Avatar

Quote:
Originally Posted by touaregul
BlackD esti un prost !!! de ce ? :
[...]
P.S. - Toti avem dreptul la parere, la libera exprimare.....
De ce e un prost, fiindca isi expune o parere si isi foloseste dreptul la libera exprimare, dupa cum admiti chiar tu ca poate face oricine?

Pe viitor te-as sfatui sa te abtii de la asemenea judecati de valoare.
Asta ca sa nu mai zic ca te-ai infipt si tu ca musca-n... stii tu ce, intr-un topic mort si ingropat, si oricum neinteresant.

mudpie is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2004, 17:37   #11 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Din martie pana acum o fi uitat omul despre ce era vorba.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2004, 17:45   #12 (permalink)
..bHz..
Guest

1) corect ivan
2) asha va trebuie daca va ducetzi acolo

Reply With Quote
Old 02-09-2004, 11:36   #13 (permalink)
Registered User

touaregul's Avatar

Ma plicitiseam.....

Si ....ce sa mai zic in acest "topic mort si ingropat" ca nu am facut altceva decat ce a facut si BlackD numai ca eu am zis verde-n fata ce aveam de zis si nu m-am folosit de mreje verbale sa sugerez acelasi lucru care l-am facut si eu printr-un singur cuvant "prost". Cat despre libera parere nu se observa de loc la BlackD mai de graba libera influienta, iti da o cale si te pune sa alegi pe unde sa mergi..........no ofence man , oricum ms de calatogare "judecata de valoare" - dar chiar de unde stii ca sunt atat de important.......

....oricum suna bine "judecata de valoare"......

PS recomanda-mi si mie un topic sa postez ca ma plictisesc

AVE si nu mai fii suparat pe mine ok? mai esti ? ti-a trecut ?

Old 02-09-2004, 11:49   #14 (permalink)
muff diver

mudpie's Avatar

"Judecata de valoare" nu se refera la valoarea judecatii tale, ci la faptul ca tu emiti o judecata asupra valorii altuia... fara sa ai caderea sa faci asa ceva. Dar nici nu m-as fi asteptat sa intelegi exact ce-am vrut sa zic.
Oricum, nu te mai flata singur.

Old 02-09-2004, 11:50   #15 (permalink)
Registered User

touaregul's Avatar

Apropo...

...nu am vazut unde scrie, poate imi arati tu, "nu posta aici" sau ceva de genu', atat timp cat este topic si e deschis postez unde doresc doar e o tara libera nu? si orium prestatiile mele pe diferitele topicuri ar putea fii importante, ca doar eu sunt ala cu, citez "judecata de valoare"

AVE

Old 03-09-2004, 11:05   #16 (permalink)
Registered User

touaregul's Avatar

Of of ...may may

Quote:
"Judecata de valoare" [...] faptul ca tu emiti o judecata asupra valorii altuia
))))))))))))))))))))))

mudpie....mudpie...mudpie....don't make me say that "p" word again

tu te crezi pe sine asa cand spui cate ceva ???

da de sintagma "ciocoloata de casa" ce zici ? poate imi expici tot prin metodele stiute numai de tine cum vine cu complementul de asupra-i revarsare !!!

PS - vezi ca au scos parazitii "Instigare la cultura" - partea I "Dacia Literara" - poate te instiga si pe tine sa mai pui mana pe o carte de gramatica elementara

AVE

Old 03-09-2004, 20:25   #17 (permalink)
Registered User

BlackD's Avatar

Beduinule tu de unde ai aparut mane?

Necunoscute sunt caile internetului.....

BlackD is offline    Reply With Quote
Old 06-09-2004, 12:09   #18 (permalink)
Registered User

touaregul's Avatar

From South Africa my man...........where should I be ???

Old 06-09-2004, 12:57   #19 (permalink)
muff diver

mudpie's Avatar

touaregule, sunt convins ca Parazitii sunt pentru tine apogeul oricarei forme de manifestare culturala... asculta-i in continuare si simte-te implinit.
A
runca-ti un ochi pe urmatorul link, in primele paragrafe:
http://www.presamil.ro/SMM/2002/04/valori.htm
Sau mai bine iti dau direct un citat, sa nu te pierzi cumva dupa primele propozitii... "Printr-o judecata de valoare, o persoana atribuie o semnificatie particulara fenomenelor, comportamentelor sau contextelor sociale, asociindu-le, totodata, o reactie afectiva foarte puternica de atractie sau de respingere, de acord sau dezacord. Valoarea reprezinta, in acest context, etalonul, norma de apreciere in raport cu care se efectueaza judecata."

Si cu aceasta sper ca am incheiat mica noastra controversa. Ciocolata de casa imi place, intr-adevarar, desi n-am mai mancat de mult. Apropo, "juramant de credinta" cum iti suna?

"poate imi expici tot prin metodele stiute numai de tine cum vine cu complementul de asupra-i revarsare"
Si care-i de fapt complementul?

"poate te instiga si pe tine sa mai pui mana pe o carte de gramatica elementara"
Aici ai fost chiar amuzant, amaratul de tine... ai si tu o prostie in cap si tii de ea cu dintii.

"don't make me say that "p" word again"
Ba chiar te-as ruga sa-l spui de cateva ori. In fiecare dimineata, in fata oglinzii. Pana la urma ai sa te autoconvingi si vei trai impacat cu sine insuti.

P.S. Nu te simti singur in Africa de Sud? Restul neamului tau e pe undeva prin regiunea sahariana.

Last edited by mudpie; 06-09-2004 at 13:08..

Old 07-09-2004, 10:56   #20 (permalink)
Registered User

touaregul's Avatar

Esti bun omule.....felicitari, de-ar fi toti ca tine s-ar schimba radical societatea.

SA cauti tu pe net explicatii concrete......nice job, chiar nu ma asteptam, cat despre toate cele mai sus mentionate sunt doar balarii , I was just messing with your head. Nu e nici un complement, nici macar nu imi plac Parazitii ba bine ca ii si depreciez...ma plicitseam si nu stiam ce sa fac.....ceva serios nu am gasit si am zis sa fac si eu un pic de 'shto pe forum.

Scuzele mele ca te-am atras in volbura cuvintelor.....cineva trebuia sa pice.

AVE

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Weblogs

Thread Tools

Posting Rules