![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2004 | En Taro JuRnaL
Ca sa nu incep cu draga jurnalule, am sa zic doar asta ... M-am sculat azi de dimineata, m-am trezit, m-am dus la baie, ma inecam in muci, aveam gripa, si inca am, chiar acum scriu, si imi curg mucii pe tastatura ... Dupa o cearta apriga cu Assassin pe messenger aseara si azi dimineatza, nu mai sunt in stare sa fac nimic, decat sa ma plimb angro pe .net sa vad ce mai zice lumea ... Am gasit acest sub-forum, si am inceput sa scriu ... din lipsa de ... inspiratie ... Ma uit la Discovery in timp ce scriu, adik cu ochii in TV si cu mainile pe tastatuda ... dar nu mai spune-ti la nimeni ... ( as avea curaju sa si programez in halu` asta, fara sa ma uit la cod )E o emisiune misto despre ET, si cum vom comunica noi, cu ei, prin 1 si 0 ... si vom trimite imagini, chestii din astea ... ( parerea mea despre Disc. ... La emisiunea asta, sunteti ET ... ) Am dat pe Cartoon N. ... si ce sa vad ... KND ( un fel de KGB al copiilor ) .. .si am dat mai departe ... trecand de www.minimaxtv.ro cu "Muschiulet" si "Ferigel" ... poate cel mai HANDICAPAT, si POMPOS desen animat din lumea ... M-am saturat de TV, si acum caut MicroDvd-ul ca sa imi pun Revolutionz-ul de la Matrix ... Ne vedem dupa ce ma uit la film ... sau ascult o muzica ... nush ... momentan chiar n-am ce face ... decat sa "frec menta" | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|