![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Vroiam sa am numar rotund la nr. de posturi ![]() FTP == File Transfer Protocol (bleah.. ce m-am chinuit cu b/b...) Adica este un protocol (tcp-based) folosit pentru transferul de fisiere (as the name sez). Ca o multime de alte servicii, el implica un server si un client. Serverul raspunde la cererile clientului. Clientul de ftp este un program care stie sa comunice cu serverul si pe care userul (tu) il foloseste ca sa download/upload fisiere de pe/pe server. For more information go to Start->Run and type "ftp". Have I been clear enough? PS: asta era un test, sa vezi citi mirlani nesimtiti care or sa faca misto de tine fara sa zica nimic util poti sa atragi? ![]() ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
oare pot downloada Internetul prin acest program FTP? dar intra Internetul arhivat pe o disketa de 1.44 Mb? DT tu sigur esti o clona ....... si nu esti prost .... doar nu stiai ce inseamna FTP si probabil nici prietenii tai nu stiu ![]() ------------------ er.slayer_ signing off captain take command
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Beius-Oradea |
Titlu spune totu..... ![]() ------------------ Betia trece da prostia ramane...
__________________ . | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |