![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
am facut rost un domeniu, de un server si de sursele de la jokul promisance! acuma io care sunt paralel cu cgi vreau sa imi explice cineva cum instalez acel jok pe server ca sa imi mearga sa il pot juka de pe serverul meu??? sursele pot fi dwl de la www.promisance.com primele de sus! ------------------ Prin democratie se intelege ca un popor sa se ridice pe umerii unui om, nu ca un om sa se ridice pe umerii poporului! N.Iorga
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
cred ca asta e: 2.2.14 ------------------ Prin democratie se intelege ca un popor sa se ridice pe umerii unui om, nu ca un om sa se ridice pe umerii poporului! N.Iorga
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
Done! ------------------ Prin democratie se intelege ca un popor sa se ridice pe umerii unui om, nu ca un om sa se ridice pe umerii poporului! N.Iorga
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |