![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Poate careva sa imi zica cum aflu care sunt "site-urile din reteaua Kappa"???Vreau sa imi bag Net prin cablu de la ei,am sunat si mi-au zis ca nu pe toate site-urile cu .ro in coada e traficul netaxabil ci doar pe cele din reteaua Kappa.Va multumesc!
__________________ Daca gasiti omul care zice ca viata e usoara, sa mi-l aratati si mie. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pai exista o lista care o au cei de la kappa cu clientii lor, dar in general cam toate siturile cu .ro sunt netaxabile Iar cand vrei sa afli pt un site in parte rezolvi cu "tracert [adresa sau ipu sitului] in fereastra de ms-dos Oricum kappa are conexiuni cam cu toti providerii din romania asa ca nu o sa ai probleme. ------------------ Pierdut gagica in zona Cotroceni-Eroilor, o declar nula
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Guest |
Sa stii ca sunt netaxabile!!! A se vedea recent conflictul PCNET - RDS, sa vezi ce mi-a taxat nenea de la RDS traficul pe ROL... ![]() Sa vezi recomandare: Inainte de a intra pe site va rugam sa dati tracert sa vedeti daca sunteti pe local. 10x for nothing mister RDS! ![]() Trec pe TotalNet ca baietii au 700$ / luna pentru 32k fata de 16k / 4 = 800$ cat are RDS!!! Concluzia: Nu toate .ro sunt pe local cu ISP-ul tau. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Matrix, eu nu vad nici Pcnet taxabil si nici www.rol.ro, nu stiu unde ar fi putut sa te taxeze... ------------------ Pierdut gagica in zona Cotroceni-Eroilor, o declar nula
|
| | #5 (permalink) | ||
| Guest |
s-a taxat man! dupa cum ziceam ... "verificati daca sunteti pe local cu tracert" (ceva cu reciprocitate 'n stuff). este posibil sa se joace un individ la bridge... UP / DOWN ! mentionez ca nu e o chestie permanenta ci doar "intamplatoare"! ![]() pe mine m-au facut de vreo 50 megi pe ROL! oricum nu ii platesc dar ideea conteaza! ![]() | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Da mah, dar ei iti scot traficul ala daca le spui, nu te pun sa il platesti. Eu am avut 36mb trafic facut numai la pcnet si cand le-am dat telefon mi-au sters tot traficu. ------------------ Pierdut gagica in zona Cotroceni-Eroilor, o declar nula
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |