![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Sal M'am uitat pe site'ul rh, da' e destul de obscur sau ( mai exact ) n'am fo eu in stare sa'l deslushesc. Chestia pe care voiam s'o aflu, de fapt chestiile: rh 6.2 suporta GeForce 256 32mb + tv tunner shi Kit 1024 ( creative : sb + boxe) Care avetzi asha ceva sau lucratzi, sau stitzi ceva concret, postati aci, ca e o problema serioasa. sal ------------------ Curiosity killed da' cat...
__________________ Aware. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
RH-ul ala nu cred ca suporta GeForce by default. Insa te duci la www.nvidia.com si iti iei de acolo drivere si tot ce vrei. Sint si instructiuni destul de utile despre cum se instaleaza. Probabil ca gasesti si drivere de tuner la linuxtv.org sau linuxvideo.org. Daca zici si cum il cheama poate pot sa iti mai dau detalii. Ce placa de sunet e? Oricum, drivere tre sa fie. Daca nu in 2.2 in 2.4 sint sigur. ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Daca tv tunerul e cu bt8x8 il suporta fara nici un fel de probleme;pe partea video,il suporta sigur,100%;cu partea de audio e mai greu,dar nu imposibil de rezolvat. Drivere si alte informatii despre tuner gasesesti aici Eu am lucrat cu rh 6.2 si cu tunerul tv si a mers excelent,iar softul de tv (kwintv,daca nu ma insel,e cel mai bun) si teletext mi s-au parut mult mai bine facute decit cele de windows.Din pacate,inutilizabil pentru captura (din motive de v4l) [This message has been edited by mike (edited 07 Noiembrie 2000).]
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 |
Daca vrei sa-ti mearga bine instaleaza Xfree86 4.01. Il gasesti la www.xfree86.org In el GeForce mege beton mai ales daca instalezi si driverele de opengl de la nVidia de pe site. In principiu poti sa faci si tv-tunerul da tre' sa sapi dupa documentatie | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
mersi mult, eram chiar clueless, acuma macar am baza, daca nu chiar toata rezolvarea. raman dator, habar n'am cu ce v'ash putea ajuta, da sigur raman dator.salut, si mersi ------------------ Curiosity killed da' cat...
__________________ Aware. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |