![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: windy city |
pai yo ma chinui sa-l instalez da el nu vrea. am facut o partitie (primary) de 1Gb dintr-una de 5 cu cu partition magic avand winme pe ea. i-am dat active si am incercat si cu hidden pt cealalta partitie. am dat drumul la pc cu cd-ul cu winnt si am urmat instructiunile. dupa ce copiaza ceva file zice sa scot cd-u' sa dau enter sa rebuteze dupa care ar trebui sa rezume instalarea. insa dupa boot imi tot ce apare e linia in coltul stang sus care clipeste. la fel mi s-a intamplat si cu o partitie cu un hd de 12gb dar dupa cate am inteles cred ca e din cauza ca versiunea nt nu merge cu hd mai mari de 7 gb. vad ca astia nu stiu cine o sa iese presedinte inca. desi speram sa castige Gore se pare ca o sa piarda. alegerile in Ro cand o sa fie totusi? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Vindoz nt 4 ala e o varza totala. Fa o partitie de 500 de megi si instaleaza pe aia. Dupa aia n-ai decit sa bagi sp3 (parca) si sa-ti maresti partitia. Daca iti da bsd cu "invalid boot media" si dupa aia joaca-te la ordinea partitiilor. Vezi sa fie prima aia de nt. Sterge celalalt topic. Disclaimer: all information provided here should be taken AS-IS and w/o any warranty coz m$ really isn't my field... ![]() ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
De fapt la problema lui se potriveste mai bine asta ![]() ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |