![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Guest |
am instalat sp2 de aprox o sapt... de vreo 2 zile am luat un film de pe DC si nu pot sa-l vad (desi am codecurile in regula...) problema e ca nici nu pot sa-l sterg!!! cand incerc, incepe sa creasca treptat memoria ocupata (am 256 ram, si se ocupa de la 30mb cat are explorerul, caci el e cel care mananca memoria, pana la aproape 200 mb!) vad asta prin ctrl+alt+del.... e incredibil! dureaza vreo juma de minut, imi inchide explorerul, si abia apoi imi revine la normal..) plz hlp ca nu as vrea sa reinstalez sistemu... precizez ca nu e vb de virus, pt ca am kaspersky 5 cu update | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Guest |
eu folosesc bsplayer.... se rezolva si asa? (oricum vb maine ca acum sunt la munca si nu pot sa verific) mi se spune ca un program sau un user!!! foloseste in acel moment respectivul fisier... desi eu am ichis absolut orice program (chiar si din task manager) 10x anyway!!! daca nu se rezolva asa, stii cumva o comanda pt resetarea registry sau resetarea setarilor windowsului??? p.s. SP2 suckzzzzzzzzzzzzzzzzz | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Pt. a elimina preview-ul AVI-urilor in XP se poate folosi si programul WindowsXP AVI Fix... Quote:
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
OMG. Uite cum se comunica aici. Omu' intreaba, (in mod ciudat) primul interlocutor ii raspunde si ii si rezolva problema, omul nu intelege prea bine, se baga un al treilea (adica eu) care multumeste celui cu raspunsul corect, revine initiatorul care il acuza pe al treilea ca nu i-a explicat nimic, apare un al patrulea care nu intelege unde este nelamurirea si primul DA CLICK PE LINKURILE DIN SEMNATURA LUI ZOSO, pentru ca mai apoi sa-i atraga atentia ca linkurile nu sunt legate de problema lui. Ma doare burta de ras. Scuze smokedawg, nu incerc sa fac din nou pe desteptul, m-ai lecuit, dar nu poti spune ca nu este hilar (dupa ce o sa intelegi despre ce-i vorba aici). | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Guest |
ivane,eu nu am cum sa inteleg, pt ca nici tu nu intelegi ce spui, so... razi ca-ti face bine la sanatate.... si daca postezi din lipsa de ocupatie, ti-as recomanda sa-ti faci vreo 10 useri, ca sa-ti dai singur dreptate ![]() btw, solutia lui shrek din pacate nu a fost buna pt problema mea...ii multumesc oricum unbreakable are o varianta mai buna, dar nu mai e nevoie.... norton wipe info s-a ocupat de el! | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Ba ti-a zis get a life. PS - de unde-mi iau si io o viata ca-mi trebuie una
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |