![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2000 Location: Bucharest |
Vreau sa folosesc ICQ (99,2000) si nu merge pentru ca sunt in spatele unui firewall.Iesirea la internet o ok prin acel firewall (am doar un port liber) Ca atare am incercat sa instalez la mine un socks proxy server (Wingate).De exemplu daca icq se conecteaza la proxy-ul meu atunci acesta sa stie sa faca forwarding prin iesirea mea la internet.Nu am reusit. Cum pot face asta in Windows?Stiti alt soft care m-ar putea ajuta?
__________________ Sa auzim de bine! Adi | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Din proxy-urile pe care le-am folosit eu singurul care suporta socks este iSHARE. Icq-ul merge sigur si nu trebuie configurat nimic pt ca programul se instaleaza si la server si la client si se ocupa singur de setari. Din pacate la mine avea mari probleme de stabilitate... http://www.spartacom.com/products/ishare.htm | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
nu inteleg o chestie: tu esti deja dupa un firewall(adica ai IP fals, sau IP real dar cu iesire numai pe anumite porturi printr-un proxy, etc.)? Ai de pe calc. tau acces la ICQ si vrei sa ai acces si de pe celelalte? Calc. tau este legat prin dial-up sau ceva linie inchiriata, etc. ?
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |