![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Bucuresti |
Salutare din nou. Va ocupati careva cu facut bani la targetshop? Ma intereseaza si pe mine unde anume pot sa dau request check in site-ul asta. Am facut cateva sute de dolari (inpunctele lor) si mai departe nimic. Multumesc.
__________________ Bre? | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Da chestia asta cu banii functioneaza sau e doar o TZAPA? Ca am shi eu ceva pe acolo.... ------------------ I'd love to go back to when we played as kids but things changed, and that's the way it is
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
cred ca nu dar am primit de la un preten, un cec scanat de la targetshop, si amicu ii avea de la un alt amic care l-a primit intr-un spam cum ca se se duca si sa se inscrie la ei cu referalu lu ala de a primit cecu. V-il trimit pe mail (care aveti) sa va dati cu parerea. P>S> cecu e de 2044 $
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Bucharest |
Pentru toti cei care s-au intrebat daca toate anunturile astea cu castigati o gramad de bani pe navigand pe Internet sau citind email-uri sa stiti ca sunt pe bune.Pentru lamuriri urmati link-ul de mai jos: http://www.angelfire.com/ca6/realmoneymaker In legatura cu TargetShop acolo e o diferenta intre 2000 target points si 2000$.1TP nu inseamna 1$,punctele se convertesc la sfarsitul fiecarei luni in real money.Daca ai acumulat cel putin 20$ in cont poti cere plata la REQUEST PAYMENT.
__________________ NO DESCRIPTION AVAILABLE | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
pt. Overlord Ai incercat tu si ti-au venit? eu am acuma vreo 22.000 de puncte echivalentul a nu stiu cate sute de $. Si atat. Daca stii ceva sigur si detaliat zi si mie Merci. Acuma ma uit si pe pagina ta.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |