![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
NORTON SYSTEM WORKS 2001 Pareri oameni buni. sunt curios sa vad ce scoateti din voi pe faza cu speeddiskul crash guradul antivirusul & stuff. ------------------ Unde-i multa minte este si multa durere...
__________________ In all chaos there is a cosmos, in all disorder, a secret order... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
O simpla parere :-INSTALATI COMPONENTELE SEPARAT ! - AV-ul merge bine , repede si baza de date e actualizata cam saptamanal....ma enerveaza faza cu rescue disk , una doua vrea el treaba asta si eu nu , uite-asa , de-al dreaq.... - CleanSweep-ul e de baza [ la mine, care iau de pe net tot felul de prostii sa le incerc, face treaba buna ] - N Utilities : am instalat custom si am sarit urmatoarele :Explorer shell extension ,Registry tracker , Image disk , System doctor [ ma enerveaza la culme cu alarmele lui ] , Wipe info , File compare , Rescue disk [ iar !!! ] , Demo , Componentele dos , Unerase wizard [ si asta e ciudat ] , System information Speed Discul merge foarte bine ,iar daca faceti swap-ul fix vi-l pune el la inceputul hardului.... -Ghost-ul e bun [ are in plus fata de 2000 posibilitatea de a lucra si cu Linux ] - eu am o imagine a hardului : Win98SE + office2000 + ceva programe salvata cu el si pot restaura tot sistemul in circa 10 minute [ e drept ca nu prea am nevoie ,dar cine stie ? ] - Crash Guard ? no ,no ,no ! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |