![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ac3 transformer
cu ce prg pot sa fac niste mp3 ca atunci cand le pun pe un dvd sa se auda 5.1 ? stiu ca este ceva de la nero dar nu imi apare nimic si nici nu am gasit la nerovision expres 6 bla bla si daca da pot sa le folosesc numai pt dvd ? sau mai merg si pe alte sisteme 5.1
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Sunt niste pluginuri pentru winamp pe pagina oficiala, care zic ca transforma stereo in 5.1. Mie, cel putin nu prea imi merg...dar..incearca-le si tu
__________________ Acer Aspire 5514 EWLM .Intel Celeron M380, Intel Media Graphics 900, 60 Gb Hdd, 1 GB Ram Kingston, DVD DL Philips, Built in digital and analog TV Tuner, Wi-Fi PCMCIA Card(a,b,g) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
ciudat rau... sunt de aceeashi parere cu ogre... cum sa impartzi 2 canale in 5? le bagi intr-o manusha??? ce naiba... totushi, 2/5 e mai mic decat 1... cel mult poate sa fie doar stanga shi dreapta pe un 5.1, in nici un caz nu poate sa foloseasca fiecare canal individual...
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
botez_adrian, si daca ii si zici cum scrie pe DVD ce balarii scoate Winamp-ul, l-ai face fericit. In principiu ti-ar trebui un soft care stie sa exporte sunet 5.1. Din alea 2 canale stereo poti face 5 canale jucandu-te la parametrii EQ sau alte artificii mai inteligente aferenti fiecarui canal in parte pentru un simulacru de spatializare. Dar cu ce anume, n-as putea sa-ti zic.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
da mi se pare si mie putin ciudat dar totusi poate gasesc eu ceva, raven care e faza cu mp3 surround , jujurel nu citeste mai bine nu se pune problema de winamp sau powerdvd , ci de cum il transformi si din cate stiu eu ceea ce spui tu nu face ceea ce vreau eu )
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Dacă mai era nevoie: http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=102581
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |