![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Recunosc ca sunt prost. In d-ale IRC-ului sunt necunoscator desi spre rusinea mea il folosesc de 6 luni. Intru si eu cuminte pe #bucuresti cu script-ul meu iubit Ircap v5.61. Ce-mi apare mie pe Status: ·· NETBUS connection ( 12345 TCP ) ·<{ 213.154.130.157 }>· ·· Host resolved in ppp294.pcnet.ro . Searching nick ... - [[[[ blocking NetBus >> 213.154.130.157 ... ]]]] - 213.154.130.157 End of list ( 0 ) - hint SKILL@ppp294.pcnet.ro TOkill H 3 #bucuresti ppp294.pcnet.ro End of list ( 1 ) Intru in vorba cu hint: Session Start: Thu Nov 09 05:40:50 2000 Rabbit> bai hint> Possible Netbus Detected on ( ppp004.mediasat.ro ) Rabbit- hint> tu esti de vina Rabbit> ba tu esti de vina hint> daca ai scripta aia de ***** hint> IRCAP hint> de ***** Rabbit> blocking NetBus >> 213.154.130.157 Rabbit> asta nu e cumva ip-ul tau? Rabbit> scripta e buna hint> aha........ hint> yea........ hint> pai nu ai netbus dar sripta are portul deschis Rabbit> si asta ce inseamna? Rabbit> cine e de vina? hint> Schimba scripta hint> ca totzi o sa incerce sa se conecteze la tine Rabbit> o folosesc de 6 luni si n-am avut probleme pana acum hint> e ....... hint> o sa ai hint> treaba ta Rabbit> adica din cauza ircapului o sa poata astia sa se conecteze la mine? hint> yep hint> astia mai experimentatzi hint> eu doar scanez Rabbit> aha... hint> si ma conectez unde pot hint> ![]() hint> la tine e ceva mai mult de lucru Rabbit> sa inteleg ca acum esti conectat la mine? hint> noupe Rabbit> dovedeste ![]() hint> am dat cancel hint> ce? hint> ca nu sunt? Rabbit> da hint> lol hint> cum ? Rabbit> nu stiu )hint> sa imi zici daca cazi de pe net *** Disconnected Session Close: Thu Nov 09 05:48:50 2000 E cineva bun sa-mi zica care e chestia cu netbus si scriptul meu? De ce ircap m-a anuntat dar totusi i-a permis lui hint accesul? [This message has been edited by Rabbit (edited 09 Noiembrie 2000).] | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ideea e ca ircapu are un mic server de netbus modificat ca atunci cand se conecteaza cineva il floodeaza cu ferestre (fara ok sau X de inchidere) spunand don't use netbus use ircap. Cei mai shmekeri pot sa override chestia asta si te trezesti ca ai un calutz de mai mare frumusetea pe comp .... ------------------ Be ready for a major change in vision MUTATED Gfx
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
uite detaliu important(si aici e faza aia cand tu faci ochii mari la mine): 1. te duci la www.mirc.com si downloadezi mirc58full.exe(ma rog ceva de genul asta) 2. stergi orice urma de script sau init pentru IRC de pe calculator 3. instalezi miRC-ul curat 4. citesti help-ul de la miRC si configurezi miRC-ul dupa propria-ti personalitate/nevoie. ----------------- I always said that clean miRC rulz !
__________________ .: one liner™ :. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |