![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
In konqueror nu imi apar beculetele la forumuri. Ma uit in sursa si vad in loc de img src=blabla in coloana coresp. un " " . Banuiesc ca ubb-ul face un browser check si nu le arata daca browseru nu e intr-o lista... Cum mi-e lene sa ma duc la options si ii zic acolo lu' konqueror sa se recomande drept netscape (i-as putea zice IE insa asta ar fi prea de tot ), pliz hack ubb .------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Maybe because prima oara cand intrii cu un browser pe forum nu apar beculetele, pentru ca nu exista nici un cookie care sa spuna cand ai fost ultima oara acolo? Mie m-i sa intamplat asta cu Netscapeul, acum vreo doua zile (nu ca as folosi IE (eram pe un calculator nou)) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Il tot folosesc de un timp, iar probleme cu cookieurile nu am vazut sa fie la konqueror. So?... Poate cineva sa se uite in .pl-uri si sa-mi zica daca ma insel? ![]() ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |