![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salut, Ii rog pe posesorii sau pe cei care au avut aceasta placa de baza( asus p4c800-e deluxe) sa ma ajute ... Situatia e cam asa.... -am instalat un hdd pe ide 1, e cu sist de op pe el, il vede perfect si lucreaza perfect... -am instalat un hdd pe sata 1(cel controlat de ich5) m-il vede in bios, m-il vede si-n winxp -am 2 hdd instalate pe ide 3 (cel controlat de promise), in boot le vede, controlerul e activat din bios, dar in win xp nu vede nimica Prima problema care vreau sa ma ajutati sa o rezolv: cum fac sa vad in win xp cele 2 hdd-uri de pe ide 3?Vreau sa le folosesc ca hdd normal, nu raid.... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
In device manager imi arata win xp promise fast track 378(tm)controler cu un semn de mirare... ceva e in neregula....dau update driver....merge bine ...copiaza si la final imi zice: there was a problem instaling this hardware winxp promise sata378tm IDE controler an error ocurred during the iscatlation of device error perform inpage operation.... Si cu asta m-a buleste de fiecare data...indiferent ce driver incerc sa-i instalez | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
S-a rezolvat..... Reinstalarea sist de op pe curat din pacate e sfinta....acu le vede pe toate, si se misc f bine...deocamdata.... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |