![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
cum ash putea sa bag un boot manager daca: -am doua harduri, fiecare cu cate un sistem de op. (win2k si win98) -primary master e cel cu win2k si secondary master e cel cu win98 -am instalat mai intai win2k (hardul e integral pe NTFS iar cel cu win98 e FAT32) si dupa aceea win98 Am tot incercat si am varzuit sistemele: win2k acum nu se mai poate instala (si am formatat hardul lui) iar win98 se instaleaza dar ba imi eroare de registri si se restarteaza la nesfarsit, fie se incarca(la o alta instalare) dar nu pot intra in device manager sau system information pentru ca imi baga chestia pentru fisiere necunoscute: ce program sa aleg sa deschida rundll-ul sau alte dll-uri din astea buclucashe... e frustrant...am jdemii de dracii!!! ideea ar fi: in cazul in care ii dau de capat si instalez ambele sisteme ok, cum pot face sa imi apara o blestematie d'aia care sa ma intrebe ce sistem sa incarce sistemul? multumesc anticipat...
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Adevarat System Commander 2000, il utilizez cam de 3 ani cand era la cine stie ce versiune de inceput. Toate bune si frumoase dar are o problema cu Windows ME, nu se mai poate folosi decat foarte foarte greu utilitarul de partitionare, care dupa mine este mai bun chiar decat cel de la Partition Magic. Oricum l-am bibilit si am pacalit pana la urma Windozele ME. Nota: Partition Magic se convinge si mai greu sa ruleze sub Win ME. LouCypher, System Commander rulez! Greets, Speedo [This message has been edited by Speedo (edited 09 Noiembrie 2000).] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Guest |
Boot managerul din W2K merge bine (ma rog). Problema ta e ca ai pus W98 pe secondary. Familia proasta a lui W9x nu stie sa se instaleze bine decat pe primary partition. Asa ca pune prima data W98 pe primul hard (partitie) si W2K pe al doilea. ------------------ Are you afraid of the masked man? | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 |
Incercati Bootmanager BOOTSTAR 6.06 www.bootstar.com sau www.star-tools.com Nume: ENDer_ENDer S\n: BM1-E5ADN-ED08E-AB7D Aveti parole pe boot shi ultima varianta suporta cam tot ce e important in materie de SO-uri ------------------ ENDer http://ender2000.home.ro Fuck YOU guys... I'm Going home...!!!
__________________ Assassin: fara linkuri in semnatura. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |