![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 Location: România |
Stie cineva cit costa linia inchiriata. Cind mi-am pus eu acu vreo 5 luni era 30000/km/luna, da nu mi-a venit nici o factura si nu vreau sa am surprize de jdemilioane. Asta pentru ca am auzit ca s-a scumpit de vreo 5 ori.
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Sad news for you: 135klei/km/luna. Inainte era 25klei/km/luna, deci mai mult decit de 5 ori. Tariful e mai complicat, in functie de distanta, insa banuiesc ca te incadrezi la prima categ., deci asteapta-te la o factura draguta... ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Guest |
ia zi mah.. si cum merge.. ce facilitati ai etc ![]() ------------------ "daca intzelegi asta,pe muzica mea potzi sa tzi batzi nevasta" http://go.to/kidu | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Rugaminte imensa: Imi zice si mie cineva costurile initiale,pe langa cele lunare,si care este modalitatea de taxare(la km,la trafic etc), si conditiile (trafic nelimitat,da sau nu, etc..)? MULTUMESC MULT!!!
__________________ Daca gasiti omul care zice ca viata e usoara, sa mi-l aratati si mie. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
Taxa de instalare aprox. 6.000.000 dupa care 125.000/km/luna. Pentru distante mai mari mai scade taxa lunara (oricum preturi de tot kktu pentru o sirma; prin iunie erau de 1 mil. pentru instalare si 25mii/km). La ISP cred ca vreo $100 luna pentru o legatura de 33 (e negociabil) Merita numai daca sint mai multi care platesc dar daca sint 2-3 fanatici ca la mine tre' sa-i scoti din hub cind ai nevoie de tras ceva. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
nu tata. asa am eu. banuiesc ca e cam la fel si in bucuresti
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |