![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
si tu? ![]() ------------------ Be ready for a major change in vision MUTATED Gfx
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti |
Bai eu am PhotoDeluxe 2.0.Vrea careva?Si mai important caci nu l-am folosit -E bun la ceva? [This message has been edited by arici (edited 15 Noiembrie 2000).] [This message has been edited by arici (edited 15 Noiembrie 2000).] | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
orice tine de DTP si grafica de web (2d) nu se poate compara cu photoshop ------------------ Be ready for a major change in vision MUTATED Gfx
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
eu am tzava .. zi cum si ce sa fac ca sa il iau. Cat despre Traker .. frate am vazut prea multi varzari care cred ca fac grafica "super" ... paintshop pro fiind mai usor e preferat de majoritatea. ------------------ Be ready for a major change in vision MUTATED Gfx
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti,Romania |
Slayer man roblema la photoshop este interfata care arata mai nasol decat programul "Art studio" de pe old spectrum si nu m-i se pare deloc rapid in ceea ce priveste modul de lucru.Ex:am o imagine,selectez o regiune si vreau ca regiunea sa devina o noua imagine si in acelasi timp vreau sa pastrez imaginea initiala(deci nu crop).Pentru asta trebuie sa dau:CTRL-c,CRTL-n,enter,CTRL-v...in timp ce in psp...CTRL-c,CTRL-v si voila.Ca sa nu mai vorbesc de sistemul de salvare al fisierelor. Ai incercat PSP7.0 sa vezi cate noutati are?Ca sa nu mai spun ca PSP-ul poate folosi filtrele de la photoshop. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Traker .. man .. in orice caz nu ma poti convinge sa folosesc pspu' ... pentru ca am lucrat cu o anume versiune mai de mult .. si era un paintbrush mai avansat . Ideea e - du-te si compara si tu imagini facute cu photoshop cu cele facute in psp. Si cand vine vorba de ctrl+c, ctrl+n,enter, ctrl+v (si poate un ctrl+shift+e) ... daca vrei sa dai paste in acelasi document, ce faci (in psp - dupa cum ai descris tu actiunea la ctrl+v iti face un document nou)? :P ![]() ------------------ Be ready for a major change in vision MUTATED Gfx
|
| | #15 (permalink) | ||
|
bah nu mai vb chinezeste cu idrive asta ... ca vreau si eu .... ------------------ Be ready for a major change in vision MUTATED Gfx
|
| | #19 (permalink) | ||
|
chiar as vrea ca Traker sa ne arate umpik of his artwork ... si atunci te vom judeca (poti sa faci si in paint) ... daca esti artist .... ------------------ Be ready for a major change in vision MUTATED Gfx
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |