Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-01-2005, 23:04   #1 (permalink)
Banned

Smile borgchat in fedora core 3 prin wine

salut, problema pe care o am eu s-a mai discutat pe forum mai demult. despre ce este vorba..? am instalat de curand Fedora Core 3 si am vrut sa folosesc in continuare si Borgchatul, asa ca am descarcat cel mai proaspat wine de pe net si l-am instalat. am lansat borgu prin wine si merge mult mai bine decat se miscau executabilele in versiuni mai vechi de wine sau de linux, dar am o mare problema: nu pot sa vad pe nimeni din retea, nici in lista de useri, nici ce vorbesc ei pe main. daca scriu ceva lor le apare, desi in lista de useri nici eu nu ma vad. dupa cum spuneam, problema a mai fost discutata, solutia a fost gasita de cineva care a zis ca trebuie modificata un pic configuratia wineului si a promis ca o sa revina cu solutia exacta, dar din pacate nu a mai revenit. asadar, help! vreau borgchat si linux, stiti ce trebuie facut?

andianne is offline    Reply With Quote
Old 20-01-2005, 03:33   #2 (permalink)
Banned

m-am intors, am aflat care era problema, firewallu de la linux, era setat sa nu accepte conexiuni pe TCP. acum imi merge borgu si merge chiar bine, va recomand sa descarcati ultimul wine!

andianne is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules