![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ce probleme de software ciudate ati avut ?
Si cum le-ati rezolvat ? Eu spre exemplu am instalat un windows xp ....am pus dc++ ....se conecta dar nici de al naibii nu vroia sa fak download. Stiu sa fak setarile cu activ sau passive. Firewallu era off !! Am instalat si reinstalat vs diferite si tot nu a mers !! Acum bagati si voi .........ca sunt sigur ca ati avut si probleme de genu asta !!
__________________ Ein volk, Ein Reich, Ein Fuhrer Heil BASE ! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Io am avut probleme ma. Sa-ti explic. Am pus un xp dar n-a vrut sa mearga. L-am instalat din nou - nimic. A treia oara l-am instalat pe curat si a mers din prima. Dup-aia am pus service pack 4 pentru 2000 dar n-a mers din prima. A mers din a treia, tot pe curat. Internet n-am putut sa-mi pun ca mi-am pus dar mi-a taiat un vecin cablul utp. Mi-a pus RDS-ul din a treia incercare. Mi-am pus si un brauser cool de tot. Nu stiu exact cum ii zice, opera sau firefox. Dup-aia mi-am pus mirku, da' asta a mers din prima. Dup-aia am mai pus windowsu' o data, sa fie. Tot pe curat. A mers din a doua. Am vrut sa bag si dc++ dar n-aveam firewall si am pus mai bine un antivirus. Am intrebat pe forum care e cel mai bun si pe ala l-am pus. Mia zis un vecin ca linuxu e cel mai tare si l-am pus si pe ala, dar nu prea il folosesc ca n-are internet. Ce ma sfatuiti sa mai pun? Se merita un quarkexpress sau e mai bun nemetschek? | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Damn, nu recomanzi si Arhicad )?
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
tar -zxvsf mirk.exe.tar.gz && emerge mirk && next, next, finish. Do you want to restart your computer? Yes/No/Maybe. Hai ca am stricat de tot threadul omului. Il inchide cineva? PS. Scuze pentru lovitura sub centura. Am executat-o strict din motive publicitare. Bad publicity is publicity. PPS. Daca te enerveaza editez linkul. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |