![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| probleme cu fisierele pe un SD
Am si eu o problema sper sa fie software (poate un virus)... am un Hewlett Packard iPAQ rx3715 PDA cu un card SD de 512Mb cumparate impreuna. Cardul a fost recomandat de vanzator fiin si el un SD HP... Problema este urmatoarea Copiez pe SD muzica, filme si tot felul de fisiere, totul functioneaza corect cateva ore, cam 4 -5 ore dupa care pe SD se scimba toate denumirile fisierelor si a directoarelor cu tot felul de caractere...nu stiu de ce se intampla acest fenomen...(nu afecteaza si restul Pocket PC-ului, sistemul de operare si datele din memoria Pocket PC-ului raman intacte, problemele sunt numai cu cardul care este infipt in el) Toate datele nu mai pot fi sterse decat printr-o formatare a cardului Daca are cineva idee de ce se intampla si ma poate ajuta ii multumesc f mult
__________________ P4 Prescot 3.0 @ 3.84, Asus P4C800E-Deluxe sound on board LAN on board, Enermax EG456AX-VE(W)(FCA), Zalman CNPS7000A-AlCu, Leadtek WinFast A250Ultra TD VIVO (NVIDIA GeForce4 Ti 4600), Corsair TWINX512-4000PT, Maxtor DiamondMax Plus 8 40.0 Gb 6E040L0 Ultra ATA/133 , Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y080M0 80.0 Gb SATA 150, 2x Enermax Fan Ultra Cool Thermo Control (92mm), Zalman ZM-F2(92mm), Pioneer 16xDVD Drive 120S - Slot Loaded, Plextor CD-R PX-W8432T | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 |
Cel mai probabil cardul e de vina (se mermeleste memoria flash). Poti face un test, totusi.... Scrie ce ai de scris pe el, scoate-l din PDA si baga-l in sertarul de la noptiera peste noapte. Daca a doua zi e belit, inseamna ca e cardul... daca nu, probabil ca e PDA-ul. Numa' bune.
__________________ People ask for criticism, but they only want praise. W. Somerset Maugham (1874 - 1965). | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |