![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Guest |
ma ajuta cineva? se tot vorbeste de programe cu care se vorbeste de pe net direct pe telefon.in genul celui de la www.net2phone.com numai ca ala e chiar exagerat de scump, si asta nu vrem... avetzi habar de situri in genul asta la un pretz mai mic sau chiar degeaba... ![]() merci mult de pe acum!!! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ma si eu caut.... Scrie de un site in Playboy www.hottelephone.com dar problema e ca mi-am facut cont acolo si tot incerc de vreo 3 zile si nu reusesc sa vorbesc ca nu ma log-eaza. Incercatzi si voi !! Ma daca mai stie cineva alt ceva sa mai zica. NU prea stiu care e treaba cu www.unimobile.com ! ------------------ HaVe A nIcE BaD dAy ! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Auzisem ca pe www.dialpad.com se poate vorbii, for free in USA si parca si Canada. Is that what you were looking for? ------------------ File permision of the beast: rw-rw-rw- | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Hottelephone merge. Eu am vorbit in octombrie la Paris pe fix si singurul inconvenient a fost ca exista un mic delay. nu se prinde intotdeauna usor, dar can se intampla, merge. Prin octombrie puteai vorbi in 30 de tari, da' mi se pare aca acum poti vorbi oriunde in lume. Succes ! ------------------ The Earth Is Full - Go Home
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: De pe-aproape |
Instaleaza Yahoo Messenger-ul, fa-ti ubn cont acolo; cand intri, ai o icoana cu un telefon. Click pe ea shi vorbesti cat vor muschii tai in State shi cred ca shi in Canada. Da' ti trebuie 'teava', adica conexiune beton la internet... ------------------ Legea de baza: Daca nu potzi sa-i lamuresti, zapaceste-i!
__________________ Legea de baza: Daca nu potzi sa-i lamuresti, zapaceste-i! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Guest |
sunetzi niste dragutzi... ![]() cu state si canada sunt mult situri, cred ca si prin icq merge.. eu fiind din germania ma interesa la nebunie sa sun in romania... conexiune este dsl.. sper ca merge.. o sa incerc acum cu Hottelephone ... merci inca o data!! | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |