![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
vechea problema... orice program pe care il compilez da "error:200 division by zero" aka "runtime error"... am incercat o gramada de patchuri pana acum, da' nici unu' n-a mers... cu alte cuvinte, recompilez si tot da' eroare. care stie vreun patch care sa mearga si pe procesoare "asa puternice" sa mi-l dea si mie la bonez@xnet.ro ... multzam anticipat.si nu-mi ziceti "fol. C/C++ ca-i mai bun" ca nu depinde de mine. am un proiect de dat la info si diriga a zis "pascal only". asa ca ma conformez. deci, HEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!! ------------------ Nashpa...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Incearca-le si pe astea TPPATCH.ZIP si TPBUG.ZIP Nu promit c-o sa mearga, sunt intalnite des pe net, probabil ca le-ai incercat deja... In prima arhiva gasesti un exe pt programul deja compilat, iar in a doua niste fisiere din /bin pe care trebuie sa le inlocuiesti (tpp.tpl si turbo.tpl). ------------------ Living on Earth is expensive, but it does include a free trip around the Sun. http://f1romania.surf.ro
__________________ Living on Earth is expensive, but it does include a free trip around the Sun. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Shi k mi-am adus aminte.. un coleg de-al meu are celeron/433 (nu-i merge bp70) foloseshte ku succes Turbo Pascal 7.0 (skrie in About) deci... (poate e patched already, but i doubt it) daka o vrei o sa-i faq un upload zilele astea kand o sa meara xnetu mai bine ![]() ------------------ So this is daylight,... it's overrated!!!
__________________ So, this is daylight... It's over-rated. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |