![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2000 |
Am nevoie de cineva care sa-mi faca si mie niste pagini de WEB,una in genul www.ipso.ro si alta in genul www.rate.ro !Dar nu va aruncati la bani multi !
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ieftin si bun nu exista. Rate.ro e misto, desi mai are unele scapari in php... (deh, nu toata lumea le are). Nu stiu ce ti-a placut la ipso.ro, e hidos, cu o grafica de kkt. Daca vrei un site misto te rezolv eu, da' zi ce vrei si cati bani vrei sa dai.
__________________ GOOD MORNING is a contradiction in terms. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
corectare .. ieftin si bun exista ... cand trebuia sa imi platesc telefonul. Cat despre design vezi ca sunt atatia pe forum care zic ca sunt super v. radu_x aurel_m jucausii etc. etc. ... intreaba pe la ei ------------------ MUTATED Gfx ©
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
La un site gen www.rate.ro este ceva de lucru. Dar nu inteleg o chestie: Vrei design asemanator sau exact ce face rate.ro ? PS. apropo, nashpa este ipso.ro.
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
fanu ... cred ca te inseli. Nu ai vazut niciodata o pagina facuta de mine ... si asta din cauza ca nu au ajuns pe web .... iar ce a ajuns pe web erau numai incercari ... din cauza asta erau update-uri in fiecare zi ------------------ MUTATED Gfx © [This message has been edited by THE SLAYER (edited 10 Ianuarie 2001).]
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
atunci trebuia sa spui caut programator meserias .. daca se poate baze de date ![]() ------------------ MUTATED Gfx ©
|
| | #13 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
Problema la rate.ro nu este designul. Hai sa spunem ca poti scoate ceva semi-profesionist (analiza, design, constructie, test) cu 2 oameni full-time cam in 4-6 saptamani (in functie de cate functionalitati vrei) la un pret minim de 2500$ (orice pret mai mic miroase a amatorism, freelance - ani de liceu, munca la negru, etc.). Problemele apar dupa aia : 1. Hosting (se rezolva relativ usor) 2. Mentenanta, evolutii (prudenta - poti fi santajat cu usurinta de "autorii ieftini si buni" - cunosc cazuri - vezi ca un contract chiar si "gri" te mai fereste de probleme ulterioare) 3. Administrare (o poti face singur, atata vreme cat e o treaba numai de text, sau daca ai un aparat foto digital si ceva notiuni de prelucrare a imaginilor) [ma refer la administrare de continut] 4. Partea comerciala (asta e cea mai nasoala, crede-ma. Un site iti "face" orice student entuziast, dar un business model functional si profitabil iese mai greu. Pentru ca idei "geniale" de scos bani din piatra seaca au cam 23 de milioane de romani, dar o mica parte sunt viabile, iar o si mai mica parte dintre persoanele care le emit au forta de a le pune in miscare.) bafta [This message has been edited by Adi[CG] (edited 11 Ianuarie 2001).] | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
freelancer-ul e cel mai scump... un freelancer e bun prin definitzie: isi permite sa nu fie angajat nicaieri si sa ia ce proiecte vrea el, cand vrea el. oricum apelezi la unul cand esti depasit de problema sau esti in criza de timp
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
vvv! Tu vrei din pacate cam ce este mai greu de facut pe parte de WEB. Adica nu chiar. Ar fi fost completa treaba daca mai doreai si plata on-line. Asa ca orienteaza-te spre cineva intr-adevar meseriash. Si asteapta-te si la pretentii materiale pe masura.
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
vvv.. asa cum spune si Adi modelul de business conteaza si .. din cate bag eu de seama al tau este subred de la inceput ! Conform analizelor 20% din dezvoltarea unui business pe Internet este ocupat de software si hardware, intre 30% si 50% de costurile de dezvoltare, intre 10% si 20$ de marketing si advertising restul pana la 100% fiind ocupat cu diverse. Daca la tine costurile de dezvoltare nu trebuiesc sa fie prea mari inseamna ca nici investitia nu este mare. Ca urmare as putea face niste mici predictii (ce ulterior pot fi verificate cu realitatea): 1. Site-ul pe care vrei sa-l faci va depasi bugetul alocat si de asemenea si timeline-ul; 2. Daca totusi nu va depasi bugetul va fi un site sub calitatea celor existente in acest moment pe piata ... caz in care ce ma va face pe mine utilizatorul de rand sa-l folosesc ?; 3. In oricare dintre conditiile 1 si 2 site-ul nu va fi unul user-centric ci mai degraba unul engineered (bazat pe sculele de dezvoltare si pe sistemul de operare in loc de dorintele utilizatorilor site-ului); 4. Faptul ca apelezi la aceasta lista pentru a gasi programatori in loc sa angajezi o agentie sa-ti dezvolte site-ul presupune faptul ca ai facut deja analiza si ai indentificat functiunile ce vor fi puse la dispozitia utilizatorilor si te intereseaza acum mai mult partea de grafica, layout si programare efectiva .. ceea ce ma face sa cred ca strategia ta tinde catre zero daca nu chiar lipseste cu desasvarsire (*GRIN*); 4. Daca ceea ce exista acum la www.12feb.ro este prototipul site-ului inseamna ca am avut dreptate )))Cred ca Adi poate sa-ti confirme tot ce ti-am spus si eu )ps. daca ti se pare cam dur tot ce am spus .. este pentru ca nu vreau sa ti se para prea dur ceea ce vor spune utilizatorii site-ului tau peste cateva luni de zile ------------------ -------------- E=mc2 [This message has been edited by urban (edited 12 Ianuarie 2001).] [This message has been edited by urban (edited 13 Ianuarie 2001).]
__________________ Life must be taken one disaster at a time. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2000 |
In mare parte ai dreptate.Ceea ce este acum pe www.12feb.ro este o incercare de a mea de a pune ceva pe spatiul de web,facuta cu un programel,si nici decum ceva srios,care vreau sa ramana!
| ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Solutia optima, nu dai nici un ban .. ;-): php.net/manual. Citesti acolo cat citesti, mai iei niste tutoriale din alte parti shi iti scrii singur totu. Cat despre db... mysql
__________________ My opinions may have changed, but not the fact that I am right. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |