![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| extragere de JPg din PDF
Salut, am o groaza de carti scanate si asamblate in format PDF, dar nu am optiunea Extract JPG la aceste fisiere. la alte fisiere PDF am optiunea asta si merge OK. cunoasteti vreun program care extrage fortat JPGurile dintr-un PDF? am gasit pe google PDF2TIFF sau asa ceva, dar extrage numai in format TIFF, nu JPG, din cate am citit pe situl lor. multumesc anticipat.
__________________ Support bacteria - they're the only culture some people have | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
thxs Lou, da, ma refeream sa extrag JPGurile din PDFurile care au restrictie la extragerea imaginilor. se pare ca sunt orb, am nevoie de ochelari. pe situl unde am gasit PDF2TIFF exista si PDF2Image converter. http://www.verypdf.com/pdf2tif/index.htm am dat jos trialul si extrage fiecare pagina in format de imagine (printre altele si JPG) din pacate extrage numai prima pagina in varianta trial, dar merge bine si usor
__________________ Support bacteria - they're the only culture some people have | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
incearca sa elimini restrictia din pdf.. e un post aici scris chiar saptamana asta...
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |