![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema la logon in Windows XP Pro...
Am instalat Windows XP Pro SP2 Dupa instalare ca tot omul ma duc si eu la Windows Update si dau Ctrl+a pe tot ce este critical. Termina de descarcat, instalat si dat OK pt. reboot. Cu toate ca nu am pus parola pe nici un user, inclusiv Administrator, imi da ecranul cu numele userului si spatiul pt parola. HUH! ? zic eu. Dau enter... "The system cannot log you due to the following error : The program issued a command but the command lenght is incorect. Please try again or consult your bla bla bla !!!" Am incercat de n ori ca poate se scurteaza comanda da nu a mers. Am incercat cu Administrator si la fel. Am restartat de cateva ori. Nimic. Pana la urma am luat "Last configuration that worked" si am reusit sa intru. Ideea e acum ca nu pot sa fac nici un update la windows tocmai din cauza asta. Si asta este a doua oara cand o patesc intr o saptamana. Prima oara chiar aveam parola pe user si am crezut ca asta ar putea sa fie problema . Am reinstalat windowsul atunci cu format partitie, etc etc deci nu sunt ramasite. Aveti vro idee? 100% unul din critical updates face o magarie. Care si ce ?
__________________ I don't necessarily agree with everything I say. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu cred. Ar fii vuit forumul daca era asa .
__________________ I don't necessarily agree with everything I say. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |