![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Update-uri de WinXP...
Am WinXP + SP2 instalat in PC. M-am conectat la Microsoft si am facut si ultimele update-uri - cele critical si cele de security. Toate bune si frumoase. Dar daca vreau sa le dowload-ez separat si sa le am eu frumos pe HDD ca si kit, nu le pot gasi la Microsoft pe site in stare de fisiere separate. Le pot gasi pe undeva ca sa le pot salva si ulterior sa le instalez eu, frumos, din kituri? Pentru ca am inteles ca Microsoft isi va schimba politica de update-uri in sensul ca pe viitor va trebui sa dovedesti ca ai distributia de XP in original ca sa poti sa-ti download-ezi update-urile. Deci este de preferat sa pot sa-mi fac stocul de update-uri si apoi sa le pot instala eu cand vreau, nu? Dar cum?! Eu mi-am facut un CD cu Windows-ul XP PRO slipstream-uit cu SP2, si as vrea sa pot sa includ, daca se poate, si acele update-uri. Aveti vreo idee si in acest sens?! Merci.
__________________ | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pe Windows Update, ai in stanga Windows Update Catalog si de acolo poti descarca update-urile pentru a le instala offline. La partea cu includerea update-urilor e mai dificil. Din fericire, de un timp incoace MS a introdus un parametru la hotfix-uri /integrate:full_path (full_path este locatia kit-ului de Windows).
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
Eu am sters iconitza de la Windows Catalog de cand am instalat Winul. Cum o pot localiza?
__________________ | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
..nu are treaba Windows Catalog (din meniul Start) cu Windows Update Catalog. la pagina de Windows Update, in stanga, da click pe Administrator Options si vezi acolo Windows Update Catalog... ..pt includerea update-urilor in kitul de instalare windows, exista programe care fac asta, dar sincer nu imi amintesc nici unul. foloseste cu incredere functia de Search a forumului si sigur vei gasii ...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| SeikQ am incercat si cu Windows Update Catalog, cum m-ai sfatuit tu. Dar intru acolo si imi zice ca trebui e sa ma loghez ca admin. Bun. Am facut si asta. M-am logat de pe contul de admin. Tot asa imi zice. Imi arata aceeasi pagina. Si mai mai multe nu. Deci nu pricep cum sta treaba cu Windows Update Catalog vis-a-vis de dorinta mea de a-mi salva update-urile separat pe HDD - repet este vorba de acele update-uri care mi le download-eaza Windows-ul automat cand ma loghez la Microsoft pe pagina de Windows Update. Si te rog spune-mi si mie ce scrie la "Properties" la iconita ta de Windows Update, pentru ca eu nu o mai am: am sters-o si nu o mai gasesc. Asta m-ar ajuta pe mine sa o localizez si sa incerc sa intru de pe ea si sa urmez sfaturile care le-am citit de la pagina de Windows Update Catalog. Merci.
__________________ | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
target: %SystemRoot%\system32\wupdmgr.exe iar url-ul este: http://v5.windowsupdate.microsoft.co....aspx?ln=en-us ..deci dai unde ti-am spus. Administrator Options (in stanga) iar apoi unde scrie update multiple operating systems (pe primul rand de sus) dai click pe Windows Update Catalog. bun. o sa ti se deschida alta pagina unde tu selectezi Find Updates for Ms windows operating systems. la urmatoare pagina iti selectezi sistemul de operare, in cazul tau win xp cu sp1 sau sp2, depinde ce sp ai instalat. selectezi limba si apoi click pe search. in fine nu mai intru in detalii pt ca te descurci si tu (asta ca sa nu cumva sa ai impresia ca te cred "batut in cap" ). normal nu trebuie sa iti ceara nici o parola. sper sa nu intampini probleme ...ps: pagina de win update nu o sa-ti mearga decat daca folosesti IE. eu am incercat cu Firefox si nu functioneaza...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Pina la schimbarea politicilor MS, ca sa eviti sa downloadezi ore in sir dupa fiecare reinstalare, vezi http://www.autopatcher.com . Pe forumul de acolo gasesti si informatii despre slipstream, inclusiv ordinea in care trebuie inserate updateurile in sistem.
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |