![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| The holly quest for perfect media player
Well, m-am plictisit sa incerc toate balariile. Si m-am plictisit sa ma uit la DVD cu PowerDVD, sa ascult mp3 cu WinAMP si sa vad filme cu Media Player Classic Deci, ce se cauta. Interfata simpla, gen Media Player 6, cu acces direct din interfata la playlist si volume. Sa ai un playlist onorabil si sa stie sa citeasca si sa editeze id-tag-uri. Sa redea cam tot ce tine de audio/video. DVD play e optional. Sa nu vina cu sapte mii de codecuri incluse gen VLC ( care se apropie cel mai mult de ce vreau eu ) pentru ca ffdshow si GPL MPEG1/2 decoder acopera tot ce am nevoie. Si comenzile sa fie customizabile. Daca are si o comunitate onorabila cu pluginuri si skinuri, si mai bine, desi rar am vazut skinuri care sa-mi placa. De notat ca am incercat o groaza de balarii, deci ma astept la surprize doar la nivel de chestii putin cunoscute.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Interfata simpla pentru tot ce vrei tu... mai greu. http://www.radlight.net/ Versiunea 4 beta. ![]() Eu n-am decat Media Player Classic pentru video, preview si DVD si Foobar pentru audio. Doua programe si atat. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
ce vrei tu este o mare tampenie ... adica eu vreau sa ascult un amarat de mp3 si pt asta trebuie incarcat un program care sa stie si alte chestii video & stuff ??? eu nu am nevoie de toate astea, este suficient sa stie de mp3uri si alte cateva formate audio comune eventual ... de ce sa imi incarce memorie proc & co pt un amarat de mp3 cu chestii pe care nu le folosesc ? din motivele astea iti recomand cu caldura winamp 2.8 nu cred ca are vro chestie majora lipsa ... si din acelasi motiv nu am folosit vrodata o ver mai noua de winamp si pt ca totusi ai nevoie si ceva care sa stie de formate video iti recomand bsplayer e la fel de simplu si usor de folosit ca winamp 2.8 ... dar nu ma refer la ceva in stilul ms mplayer care mi se pare cea mai mare aberatie pe care nu stiu cum as putea sa o folosesc ... este universal cunoscut ca e paretea cea mai proasta din windowsul ala nenorocit (cel putin ultimele versiuni, pt ca ala clasic este cel neutilizabil) codecuri ? ti le pui tu doar fix pe alea de care ai nevoie nu te pui si instalezi nu stiu ce mare balarie de care oricum nu ai nevoie ... vrei divix? iti instalezi divixul de la mama lui ... vrei xvid ? la fel ... imi pare bine totusi ca nu folosesc vreuna din prostiile de mai sus ci chestii mai elevate gen xine/mplayer & xmms ![]() ![]() | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum n-ai inteles para chioara din ce am cerut. next.... P.S. BSPlayer e un jeg.
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
![]() In afara de asta eu nu stiu unul cat de cat care sa-si faca treaba cum trebuie - vorbesc de versiunea 4, pe care o lauda la maxim baietii. ![]() Ar mai fi JetAudio, BlazeDVD si iRiver Media nu stiu cum. Da' nu-mi plac. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
nciodata programele care incearca sa le faca pe toate nu au avut mare succes so you go figure winamp dupa 2.x pana la ultima ver a fost un mare esec, incat parca citisem acu cateva luni ca se cam renunta la toate featureurile alea sau se renunta de tot, si din cate tin minte pe siteul de unde se downloada winamp exista un link mare "get winamp 2" si asta pt ca lumea il cerea ... mediaplayerul ultimele ver iarasi o mare prostie in stil ms care manaca resurse la greu, au promis desigur ceva special in longhorn ... dar nu prea pot sa cred si ca sa dau iar exemple de prg care stiu sa le faca pe toate : mozilla care nu a fost niciodata un mare succes. dc ? cine avea nevoie de un browser care sa faca toate tampeniile posibile pe langa functia principala ? dar firefox care pana la urma tot dracu ala e cand vine vorba de browsing are un succes imens, dar nu stie sa citeasca mailuri si alte prostii ... dc nu foloseste lumea mozilla ? cat mai lightweight cu atat mai bine .... dar incarcarea resusrselor cu chestii inutile sau prost facute este un concept aprioric acceptat de ms si toti cei care le folosesc rebuturile ... ps: poti sa argumentezi dc bsplayer e jeg ? eu nu i-am gasit vrun cusur ... pps: featururi mai multe insemna resurse alocate pt dezvoltare mai multe, inseamna costuri mai mari, si de cele mai multe ori insemna mediocritate Last edited by dandu; 28-02-2005 at 02:27.. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
am inteles la ce se referea omul, si nu am folosit vrodata aplicatia respectiva, dar dupa ce am aruncat 10 min o preivire peste bugurile si feature requesturile open si closed .... nu cred ca as putea sa folosesc asaceava .... si acum observ ca de vro luna nu are vrun bug fixed ... sau de un an vreun feature request implementat ... so under heavy development .... so lame ![]() saracu bsplayer se dezvolta de vro 6 ani ... eu zic ca stiu ce fac amaratii aia | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
ti se rotesc ochii ? ![]() ai vazut vrodata xine pe "the master of known universe" ? cred ca o sa ametesti rau de tot ![]() optiunile alea clar sunt bune ca exsista ... pt ca nu stii cand ai nevoie de el, cu cat e mai configurabil cu ata e mai profi important pt un user obisnuit este sa mearga cat mai bine cu cele default ... si apoi daca vrodata am sa am nevoie sa configurez o chestie o sa caut sa vad ce si cum si clar o sa fiu multumit cand o sa vad ca playerul meu are optiunea asta configurabila si nu e construit in stilul ms ca pt prosti sau orbi ... eu nu pot sa apreciez o aplicatie pt faptul este putin configurabil ... asta insemana o dezvoltare limitata din multe puncte de vedere | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
dandu, fa-mi placerea si foloseste MPC si apoi comenteaza. OK ? faptul ca te uiti la lista de bugfixes sau alte rahaturi este egal cu zero. Si eu pot zice ca OpenBSD e un jeg pt ca vad zilnic cate un bugfix pt el in rss-ul de la Secunia.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
daca o sa mai gasesc vrun windows prin vmware poate o sa il incerc, dar nu promit nimic ... e un lucru extraordinar ca vezi zilnic cel putin cate un bugfix pt openbsd ... asta inseamna ca cineva se ocupa de dezvoltare serios... nu precum altii care asteapta 1 luna sa spuna ca au fixat 2 buguri si ca alte 20 nu le considera buguri ... la rapurtul nr. de buguri/nr. linii de cod specifice open source ritmul asta este excelent daca partea de dezvoltare a unei aplicatii ti se pare egala cu zero ... ma lasi fara cuvinte si eu vroiam sa iti mai spun odata ca nu a existat un feature request implementat de un an ... sau vrun bug reparat de 1 luna, si ca nu sunt decat 2 oameni care se ocupa de el, si ca desi e open source nu prea se inghesuie lumea ... si in inertia acestor chestii nu cred ca o sa vezi tu playlist prea curand. dar nu iti spun astea pt ca vad ca nu te intereseaza ... clickety click | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Well, tocmai m-am uitat iar prin bsplayer. Lent, si a crapat la un divx. Needless to say ca ala merge perfect cu orice alt player, nu e fisier bushit sau ceva de genul asta. Thnx, but no. Uninstall. Daca programatorii lor nu au auzit de ffdshow ci doar de divx/xvid and stuff ( pt ca sunt sigur ca de la asta a crapat ) sa fie sanatosi
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Dar Zoom Player (si versiunea free este la fel de buna)...usor configurabil (and lots of options) si nu ocupa prea multe resurse...cel putin il foloseam inainte de MPC, dar eu nu am nevoie de atatea optiuni
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |