![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nu pot sa instalez nici nu joc... need help
Salut, Am probleme cu jocurile care le iau de pe net sau lan. Am luat de exemplu de la cineva Call of Duty United Offensive pe 3-4 cd-uri imagini, iar la primul CD mi-a dat eroare ca nu poate sa copieze un fisier si ca setupu nu poate sa continue. Aceeasi problema mi-o da la ORICEjoc de il iau de pe retea sau de pe internet(dc++). Acest lucru nu mi s-a inamplat numai la imaginile de jocuri ci si la unele setupuri cum ar fi acum ceva timp la cel de sp1 si sp2(la cel de la care l-am luat mergea, mi-a si aratat) si cel mai ciudat era ca de pe CD cateodata imi mergea si cateodata nu. Am scanat sistemul de virusi cu kaspersky 5.0, Panda AV si Ad-Aware, am firewall Zone Alarm. Am reinstalat windowsu de 4 ori pana akum... si am aceeasi problema Win xp + sp2 Sistemul meu: Sempron 2500,kt880(GA-7VT880), 2x256 DDR dual channel, fx5700LE, samsung 160gb sata Astept pareri...Multumesc
__________________ NEINSPIRAT | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ai incercat sa instalezi si direct de pe HDD, sau lucrezi doar cu imagini ISO trase pe CD? Pentru ca in al doilea caz s-ar putea sa ai unitatea CD-ROM defecta/murdara, sau poate dimpotriva, CD-writerul nu-si face bine treaba. Daca nu e de la soft, trebuie sa fie de la hard, nu? Presupun si eu.
__________________ I am what I do. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
uite aici... am luat un memory test si l-am rulat... se pare ca ar fi de la RAM... sper sa fie de la asta... nu e de le unitatea optica, am luat imaginile de la altii nu le-am facut cu cd-rw meu Akum as vrea sa il testez pe un alt sistem inainte sa ma duc sa-l schimb !
__________________ NEINSPIRAT | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |