![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema cu o dezinstalare a unui driver...
Acest driver este de la Tv-Tuner....problema este ca nici nu mai functioneaza Tv-Tunerul si nici sa dezinstalez driverul de la acesta.Cand am instalat driverul mi-a aparut o icoana care imi spunea ca acest driver prin instalarea lui o sa afecteze PC-ul....si i-am dat "Install Anyway" (sau asa ceva...). Problema este ca sub nici o forma nu reusesc sa dezinstalez driverul. Si de ceva vreme sunetul o i-a razna....se aude normal si deodata se aude in ecou. Este legata de acest driver de Tv-Tuner ? Stiti ceva ? PS: Tv-Tunerul este V-STREAM XPERT TV-PVR 878...
__________________ Life's just a blast that's movin' really fast, You better stay on top or life will kick you in the ass. Last edited by The Gun; 19-01-2009 at 19:22.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Chiar nimeni nu stie nimic ? Nici un user nu vrea sa iasa in fata ? hmm....haidetzi unu dintre voi...un ajutor mic... PS: Am incercat si in Safe Mode si nimic (
__________________ Life's just a blast that's movin' really fast, You better stay on top or life will kick you in the ass. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu poti sa te uit in log ce a instalat si sa stegi normal, fisere, registrii..? Foloseste ChrisTV, Dscales, aiw de la stargate si vezi dca apar prob similare. Parca si WINpvr sau windvd mergea... Testeaza
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Raccoon City |
Cauta in folderul inf din windows un fisier de forma *TV878.inf sau *PVR878.inf (ceva legat de numele tunerului .inf) si intr-o prima faza muta-l de acolo intr-un folder temporar sau unde vrei tu. Daca e Ok dupa asta, sterge-l de tot. Probabil ca aplicatia a fost scrisa cu picioarele si nu o sa poti s-o dezinstalezi normal. ori o ignori ori incerci sa-i gasesti cheile din registri si sa le stergi si apoi sa stergi folderul unde s-a instalat. Dar stergerea (mutarea) fisierului inf (driverul) ar trebui sa fie suficienta | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |