![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Care stie ce mail au astia de la yahoo ? ca vreau sa fac si io o plangere sau sa fac o reclamatie si nu stie nimeni ...am intrebat o gramada ...Oricum..vreau sa aflu dupa cat timp expira un cont si dupa cat timp se poate face din nou ? PS: nu e vorba de contu meu ca stiu ca pot sa`l reactivez...e vorba de un ID care a fost suspendat si ma intreb cat timp trebuie sa astept pana pot sa`l inreg... Poate careva sa ma ajute?chiar daca e un thread idiot
__________________ cand eram miC eram mai mare ... don't idle, aCCelerate! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Masi ala e un un robot care e la fel ca si google...un motor de cautare care iti cauta cuvintele pe care le`ai introdus in intrebare...eu vreau sa fac un fel de cerere sau reclamatie pentru ca id`u pe care vreau io sa`l inregistrez este suspendat si nu am voie...astia chiar nu au un mail la yahoo de genu support@yahoo.com sau help@yahoo.com ? la chestia asta trebuie sa`mi raspunda o persoana sa`mi spuna daca se poate sterge id`u din baza de date sau ce trebuie sa fac...
__________________ cand eram miC eram mai mare ... don't idle, aCCelerate! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |