Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-03-2005, 09:01   #1 (permalink)
Registered User

titiyo's Avatar

-XP- Desktop Design Disfunction

Hoola ! Am dat de o problema care este mai mult din punct de vedere artistic decat tehnic, o problema dar totusi pe mine ma deranjeza ...din cate stiti la XP nu se mai vede o culoare in spatele scrisului de la Icoane, ei la mine (dupa ce am apasat pe nu stiu ce combinatie de taste) mi se vede asa. Acum ce as putea sa fac sa NU mi se mai vada asa (vezi attach!) ?

* o alta chestie , dar care am reusit sa o rezolv singur , este atunci cand intri intr-un folder (in care ai ceva pe acolo, adica nu gol) iar in momentul in care dai DUBLU CLICK tzii apasat pe SHIFT (inainte sa dai dublu click il selectezi cu un singur click, ca sau nu iti ia mai multe foldere dintr-o data)[... ce se intampla ? pai la mine de obicei (adica in 80% din cazuri) imi dispare scrisul de sub icoane din folderul respectiv.

Multumesc anticipat, Bogdan
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	w desktop.JPG
Views:	61
Size:	87.4 KB
ID:	33133  

titiyo is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2005, 09:09   #2 (permalink)
For Sale - Buy Now

SeikQ's Avatar

..clck dreapta my computer/properties dai la tabul advanced. la performance, visual affects dai Settings si bifezi acolo Drop shadows for icon labels on the desktop..
..ciudat. eu am incercat cum zici tu, dar nu fae altceva decat sa imi deschida acel fisier...

SeikQ is offline    Send Message via Google Talk to SeikQ Reply With Quote
Old 03-03-2005, 09:13   #3 (permalink)
Registered User

Unbreakable's Avatar

Incearca asta:
* Clic-dreapta pe My Computer -> Properties -> Advanced -> Performance - Settings -> Bifeaza Use drop shadows for icon labels on the desktop (sau selecteaza Adjust for best appearance)

* Daca asta nu rezolva problema, da clic-dreapta pe Desktop -> Arrange by -> vezi sa nu fie bifat Lock Web Items on Desktop...

Unbreakable is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2005, 09:14   #4 (permalink)
Registered User

titiyo's Avatar

SeikQ, nu merge am incercat imdediat dupa ce mi-ai scris

PS: dar sa stii ca la mine chiar face asa cand tii apasat pe SHIFT si intri intu-un folder (dar in acelasi timp se deschide si exporerul -de windows-, ceea ce cred ca ar trebui sa se intample si la tine

Old 03-03-2005, 09:17   #5 (permalink)
Pure Black

allblack's Avatar

am avut shi eu aceeashi prb shi am rezolvat-o in felul urmator: am intrat in system properties, tabul de advanced, shi la performance dai settings... ca sa NU itzi apara background-ul la scrisul de la iconitze trb sa ai bifata optziunea selectata in imaginea de mai jos
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	relp.JPG
Views:	45
Size:	82.9 KB
ID:	33134  

allblack is offline    Send Message via Google Talk to allblack Reply With Quote
Old 03-03-2005, 09:24   #6 (permalink)
For Sale - Buy Now

SeikQ's Avatar

...atunci sigur este de la Lock Web Item on Desktop. click dreapta pe desktop si Arrange Icons By. daca nici asa nu merge...
...da. ai dreptate. imi deschi de explorer, dar nu dispare nici un text..

Old 03-03-2005, 09:31   #7 (permalink)
Registered User

titiyo's Avatar

SeikQ Multumesc MUUUULT de la asta era Lock Web Item on Desktop mersi inca odata, Ciao

*de asemenea multumesc si celorlalti ale caror sugestii merita retinute

Old 03-03-2005, 10:01   #8 (permalink)
Registered User

Unbreakable's Avatar

titiyo, eu ti-am dat solutia de la inceput...
Dsr vad ca unii nu se obosesc sa mai citeasca complet raspunsurile dupa ce au ridicat o problema...

Unbreakable is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2005, 10:14   #9 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

SeikQ a avut 4 minute înaintea ta, Unbreakable...

Raven is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2005, 10:19   #10 (permalink)
For Sale - Buy Now

SeikQ's Avatar

...of. si trebuie sa-mi sariti in cap? da, recunosc, nu am citit cu atentie ce a scris Unbreakable. eu citisem pana unde dadea acelasi raspuns ca si al meu, dupa care m-am grabit sa-i raspund...

Old 03-03-2005, 22:59   #11 (permalink)
Registered User

titiyo's Avatar

Quote:
Originally Posted by =UNBREAKABLE=
titiyo, eu ti-am dat solutia de la inceput...
Dsr vad ca unii nu se obosesc sa mai citeasca complet raspunsurile dupa ce au ridicat o problema...

Intr-adevar UNBREAKABLE a scris primul ... >> DAR << felul in care a scris (inclinat) eu l-am luat ca pe o semnatura si deci (cum eram in criza de timp pentru ca trebuia sa plec si la servici) nu am dat la fel de multa importanta la continut. Si am apreicat dupa cum era scris si am crezut ca este vorba de vre-o semnatura (sau yo stiu ce alte comentarii) !

Lamuriti ...! pana la urma este important ca s-a rezolvat problema mea si sper sa fi folosit si altora subiectul (mai bine spus raspunsurile) de aici

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules