![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| FILE EXTENSION:cfg
PT a putea vedea fps-urile in farcray am fost sfatuit sa schimb o valoare din 0 in 1 in fishierul system.cfg. dar acest fisier il vad asa, in atash, ma trimite pe net sa iau dynsite,l-am luat si m-am pierdut in setari la instalare si tot nu il vad. l-am scos. cum il deschid ,cu ce? multumesc
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
10x. a mers cu notepad
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
sa mori tu!! jura-te
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Aoleuuuuuu.. nu mai stie lumea de gluma.. DEci .... .cfg urile in general sunt fisiere de configurare .... ok ? si evident ca nu au nici un inteles fara programul care le a scris.... Asa ca tot ce poti sa faci este sa te uiti in interiorul lor si sa vezi carui program apartin ( asta daca e posibil sa iti dai seama)..... Nu sunt fisiere de sine statatoare ..... trebuie deschise de programul care le a facut asa ca windows nu are de ce sa stie ce sa faca cu ele. FOlositi Wincmd in viata de zi cu zi ...... si dati F3 peste tot ....
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
impushcati-ma acuma.stiu ignoranta nu este o scuza dar... voua nu vi s-a intimplat sa nu "vedeti" raspunsul la ceva , care prin evidentza si simplitatea lui , sa nu stiti pe moment si sa aflati raspunsul a doua zi, a treia...raspuns gasit de voi sau dat de altcineva? si daca spune-ti ca nu, voi le-ati stiut pe toate ...mintiti cu nerushinare ps.stiu la gluma. se vede prin raspunsul dat pps.acceptarea dyn-ului de la microsoft a fost o idee de moment sa vad ce face acel program mai ales ca nu am auzit de el
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |