![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Adobe Photoshop (best one out there imho ), iar pentru tutorials >> http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=106218
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Daca ar trebui sa inceapa cu un program...acela ar fi Photoshop, are destul timp sa invete ![]() Fireworks is nice...dar pentru web design
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Shrek, nu trb sa dai alt + f4 injurand unui program cu care nu te impaci eu de ex ma impac f bine cu el la multe dar pentru o anumita parte a editarii foto, photoshop nu e chiar ok... depinde shi de filtrele pe care le ai shi de vers de photoshop eu de ex am vers 6.0
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Nu exista mari diferente intre PS CS si v6.0...si pentru ce parte a editarii foto, photoshop nu se descurca?
|
| | #8 (permalink) | ||
|
nu contestam capaciatatea photoshopului la editat imagini (Doamne fereshte, Adobe photoshop e the best, cum sa-l pun la indoiala?) doar ca nu potzi de ex sa desenezi o linie dreapta peste poza sau ceva de genul asta, sau sa aplici un text cu un anumit efect (sincer, in photoshop nu am incercat sa bag efect pe text, asha ca s-ar putea sa vrb balarii)... din cauza asta am recomandat eu shi fireworks, ca pe mine mai ma ajuta in editarea de imagini
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Eu unul nu fac editare grafica toata ziua, asa ca intru in categoria "amatori", dar pana acum am reusit sa fac cu Gimp tot ce am avut nevoie fara prea multa bataie de cap. Zece minute de citit "Grokking the Gimp" (liber disponibila pe net) au facut minuni
__________________ Just your regular bofh. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ceea ce-ti trebuie este Ulead Photoimpact. E un fel de Photoshop mai light dar destul de intuitiv(cel putin fata de cel de la Adobe).
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2001 Location: Micu' Paris |
allblack, da-mi voie sa spun ca afirmatiile tale denota ca nu ai elementare cunostinte de photoshop. nu mi-o lua in nume de rau dar in photoshop poti face absolut tot din ceea ce tu ai spus ca nu se poate ![]() Z4m0lx3, cum mai, tu intre versiunea 6 si CS nu ai vazut mari diferente????????????????!!!!!!!!!!! man x, nene, ia da tu un pm lu' nenea capitano sa te lovesc cu niste tutoriale video de photoshop. de asa ceva trebuie sa te apuci. daca inveti tot ce tine de adobe (programele de baza, photoshop, illustrator, indesign) si stii si dreamweaver + flash, nu cred sa mai fie ceva ce sa nu poti face in domeniul asta. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Probabil ati mai vrea sa vedeti studiurile de piata in privinta Photoshop... THE BEST Il folosesc de mult si sunt ffffffffffff multumit de el Exista diferente intre CS si 6 si inca sunt foarte mari. Una ar fi 6 are Filter 3D in CS nu mai exista Quote:
La linie nu mai zic ca e inutil dar sa aplici efecte pe text photoshopul ... hmmmm ... cauta pe net sunt mii de tutoriale pt efecte si nu ai de ce sa te plangi Firework --> parerea mea e o alternativa slaba la Photoshop Am mai lucrat cu Corel Draw dezamagitor Capitanu Picard total de acord cu tine Am laudat prea mult Photoshopul Pt tutoriale bune www.pixel2life.com l-am mai dat undeva peaci | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
am zis eu ca e posibil sa vrb balarii shi asha am shi facut damn! urasc sa am dreptate atunci cand afirm ca greshesc! Corel Draw nu l-am incercat dar e nice pentru DESENAT din cate shtiu... din cauza asta este shi denumit "draw", nu?Oricum, am un respect deosebit ptr cei de la Adobe ptr Photoshop, chiar dc nu sunt master of it... Capitanu Picard, Takeshy, daca eu nu cunosc anumite partzi din photoshop care voua vi se par de baza, nu inseamna ca nu am cunostinte elementare de photoshop fiecare a invatat dupa cum a avut nevoie sa invete sau dupa cum i-a placut sa invete
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
nu trebuie sa te rastesti la mine...ma refeream totusi la functiile de baza
|
| | #18 (permalink) | ||
|
n-are mare lucru in plus. Healing Brush-ul si Patch Tool-ul (excelente), log-uri pentru modificarile aduse pozelor, nested folders in layere (excelent cand lucrezi cu multe layere) si cam atat (posibil sa mai fi scapat cateva). easy hotkeys? ce's astea? file browser? e ok, dar cred ca e util mai degraba fotografilor, eu nu il folosesc decat foarte rar. plus ca haleste cam multe resurse. pdf presentations? cum adica? Photoshopul lucreaza cu bitmap-uri... Illustratorul si InDesign-ul sunt bune la asta. filters preview e un bullshit comercial, nu le iesea numarul de feature-uri ca sa schimbe numarul versiunii. ca multe alte chestii bagate in CS doar ca sa para programul mai friendly. Match Colors? PhotoFilter? Shadow Highlight? nu, multumesc, stiu sa folosesc Curves & Levels. pentru incepatori eu recomand Photoshop Elements.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Edit>Keyboard Shortcuts , relativ imbunatatit...Quote:
|
| | #20 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2001 Location: Micu' Paris |
fiilor, sunteti culmea! pai ia dati voi F sa fie imaginea full screen. apoi tineti space-ul apasat si trageti de imagine! mie mi se pare un lucru esential ca poti trage mai mult decat marginea imaginii! mai jos de CS nu se putea! ce naiba nene! e super realizare asta! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |