Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-03-2005, 15:46   #1 (permalink)
man_x
Guest

programe de editat grafica pentru incepatori

as vrea si eu cateva programe ptr editat grafica dar sunt incepator si nu prea mah pricep zicetimi si mie va rog cateva linkuri si nume de programe!!
va multumesc

Reply With Quote
Old 03-03-2005, 17:32   #2 (permalink)
c00kie

Z4m0lx3's Avatar

Adobe Photoshop (best one out there imho ), iar pentru tutorials >> http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=106218
Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium.

Z4m0lx3 is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2005, 20:37   #3 (permalink)
Pure Black

allblack's Avatar

potzi incerca shi GIMP... e FREE sau eventual un Macromedia Fireworks

allblack is offline    Send Message via Google Talk to allblack Reply With Quote
Old 03-03-2005, 21:03   #4 (permalink)
c00kie

Z4m0lx3's Avatar

Daca ar trebui sa inceapa cu un program...acela ar fi Photoshop, are destul timp sa invete
Fireworks is nice...dar pentru web design
Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium.

Old 03-03-2005, 21:11   #5 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Fireworks e nice dar nu e bun de nimic. Intotdeauna i-am dat alt-f4 injurand, desi am incercat

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2005, 21:22   #6 (permalink)
Pure Black

allblack's Avatar

Shrek, nu trb sa dai alt + f4 injurand unui program cu care nu te impaci eu de ex ma impac f bine cu el la multe dar pentru o anumita parte a editarii foto, photoshop nu e chiar ok... depinde shi de filtrele pe care le ai shi de vers de photoshop eu de ex am vers 6.0

allblack is offline    Send Message via Google Talk to allblack Reply With Quote
Old 03-03-2005, 21:29   #7 (permalink)
c00kie

Z4m0lx3's Avatar

Nu exista mari diferente intre PS CS si v6.0...si pentru ce parte a editarii foto, photoshop nu se descurca?

Old 04-03-2005, 01:00   #8 (permalink)
Pure Black

allblack's Avatar

nu contestam capaciatatea photoshopului la editat imagini (Doamne fereshte, Adobe photoshop e the best, cum sa-l pun la indoiala?) doar ca nu potzi de ex sa desenezi o linie dreapta peste poza sau ceva de genul asta, sau sa aplici un text cu un anumit efect (sincer, in photoshop nu am incercat sa bag efect pe text, asha ca s-ar putea sa vrb balarii)... din cauza asta am recomandat eu shi fireworks, ca pe mine mai ma ajuta in editarea de imagini

Old 04-03-2005, 02:14   #9 (permalink)
Registered User

r_marvin's Avatar

Eu unul nu fac editare grafica toata ziua, asa ca intru in categoria "amatori", dar pana acum am reusit sa fac cu Gimp tot ce am avut nevoie fara prea multa bataie de cap. Zece minute de citit "Grokking the Gimp" (liber disponibila pe net) au facut minuni

r_marvin is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2005, 07:11   #10 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

merge si PaintShop Pro

zoso is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2005, 08:11   #11 (permalink)
Mezzoman

cyfaws's Avatar

Ceea ce-ti trebuie este Ulead Photoimpact. E un fel de Photoshop mai light dar destul de intuitiv(cel putin fata de cel de la Adobe).
The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light.
Stanley Kubrick

cyfaws is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2005, 08:46   #12 (permalink)
Banned

allblack, da-mi voie sa spun ca afirmatiile tale denota ca nu ai elementare cunostinte de photoshop. nu mi-o lua in nume de rau dar in photoshop poti face absolut tot din ceea ce tu ai spus ca nu se poate

Z4m0lx3, cum mai, tu intre versiunea 6 si CS nu ai vazut mari diferente????????????????!!!!!!!!!!!

man x, nene, ia da tu un pm lu' nenea capitano sa te lovesc cu niste tutoriale video de photoshop. de asa ceva trebuie sa te apuci. daca inveti tot ce tine de adobe (programele de baza, photoshop, illustrator, indesign) si stii si dreamweaver + flash, nu cred sa mai fie ceva ce sa nu poti face in domeniul asta.

Capitanu Picard is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2005, 11:13   #13 (permalink)
Registered User

Takeshy's Avatar

Probabil ati mai vrea sa vedeti studiurile de piata in privinta Photoshop... THE BEST
Il folosesc de mult si sunt ffffffffffff multumit de el
Exista diferente intre CS si 6 si inca sunt foarte mari. Una ar fi 6 are Filter 3D in CS nu mai exista
Quote:
doar ca nu potzi de ex sa desenezi o linie dreapta peste poza sau ceva de genul asta, sau sa aplici un text cu un anumit efect
newbs
La linie nu mai zic ca e inutil dar sa aplici efecte pe text photoshopul ... hmmmm ... cauta pe net sunt mii de tutoriale pt efecte si nu ai de ce sa te plangi
Firework --> parerea mea e o alternativa slaba la Photoshop
Am mai lucrat cu Corel Draw dezamagitor
Capitanu Picard total de acord cu tine

Am laudat prea mult Photoshopul
Pt tutoriale bune www.pixel2life.com l-am mai dat undeva peaci

Takeshy is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2005, 14:06   #14 (permalink)
Pure Black

allblack's Avatar

am zis eu ca e posibil sa vrb balarii shi asha am shi facut damn! urasc sa am dreptate atunci cand afirm ca greshesc! Corel Draw nu l-am incercat dar e nice pentru DESENAT din cate shtiu... din cauza asta este shi denumit "draw", nu?
Oricum, am un respect deosebit ptr cei de la Adobe ptr Photoshop, chiar dc nu sunt master of it... Capitanu Picard, Takeshy, daca eu nu cunosc anumite partzi din photoshop care voua vi se par de baza, nu inseamna ca nu am cunostinte elementare de photoshop fiecare a invatat dupa cum a avut nevoie sa invete sau dupa cum i-a placut sa invete

Old 04-03-2005, 14:38   #15 (permalink)
Banned

da nene, asa e si scuze daca am sarit peste martzoaga
dar exprima-te si tu mai.... normal: zi ca nu stii tu sa pui efecte la text nu ca nu se pot pune!

Old 04-03-2005, 15:34   #16 (permalink)
c00kie

Z4m0lx3's Avatar

Quote:
Originally Posted by Capitanu Picard
Z4m0lx3, cum mai, tu intre versiunea 6 si CS nu ai vazut mari diferente????????????????!!!!!!!!!!!
Ok...file browser (enhanced), filters preview, pdf presentations, easy hotkeys nu trebuie sa te rastesti la mine...ma refeream totusi la functiile de baza

Old 04-03-2005, 15:52   #17 (permalink)

Aquashark's Avatar

Paint Shop Pro este suficient si n00b friendly. o stiu din experienta personala

Street Fighter4 tag: pokeshark

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2005, 15:55   #18 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

n-are mare lucru in plus. Healing Brush-ul si Patch Tool-ul (excelente), log-uri pentru modificarile aduse pozelor, nested folders in layere (excelent cand lucrezi cu multe layere) si cam atat (posibil sa mai fi scapat cateva).
easy hotkeys? ce's astea?
file browser? e ok, dar cred ca e util mai degraba fotografilor, eu nu il folosesc decat foarte rar. plus ca haleste cam multe resurse.
pdf presentations? cum adica? Photoshopul lucreaza cu bitmap-uri... Illustratorul si InDesign-ul sunt bune la asta.
filters preview e un bullshit comercial, nu le iesea numarul de feature-uri ca sa schimbe numarul versiunii. ca multe alte chestii bagate in CS doar ca sa para programul mai friendly. Match Colors? PhotoFilter? Shadow Highlight?
nu, multumesc, stiu sa folosesc Curves & Levels.

pentru incepatori eu recomand Photoshop Elements.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2005, 21:01   #19 (permalink)
c00kie

Z4m0lx3's Avatar

Quote:
easy hotkeys? ce's astea?
Ma refeream la keyboard shortcuts Edit>Keyboard Shortcuts , relativ imbunatatit...
Quote:
pdf presentations? cum adica? Photoshopul lucreaza cu bitmap-uri... Illustratorul si InDesign-ul sunt bune la asta.
File>Automate>PDF Presentation

Old 05-03-2005, 19:29   #20 (permalink)
Banned

fiilor, sunteti culmea! pai ia dati voi F sa fie imaginea full screen. apoi tineti space-ul apasat si trageti de imagine! mie mi se pare un lucru esential ca poti trage mai mult decat marginea imaginii! mai jos de CS nu se putea!
ce naiba nene! e super realizare asta!

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules