![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
hmmm ... si yo luvrez pe Mozilla .... si mie'mi merge perfect ..... scriu : gmail.com si enter ... that's what u gotta' do ... daca tot nu merge, ori are ceva pc-ul tau, ori esti pe dial-ul si ai luat prea multi virusi si ti-a facut conexiunea varza (vb din proprie experienta)..
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Guest |
vezi ca ai optiuni avansate de pop-up-uri in browser...incearca sa le dezactivezi un pic si vezi daca merge...in principiu mozzila ar trebui numai sa ta anunte ca pagina pe care o accesezi e encrypted,si ca informatia poate fi corupta..atata tot.. bafta.. ![]() P.S...ce mozzila e?versiunea? | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Pe Mozilla 1.7.3 stă la resolving host şi apoi zice că www.google.com could not be found. O tâmpenie, având în vedere că google merge fără probleme. Cică pe Firefox ar merge... EDIT: că merge, scuze...
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” Last edited by Raven; 04-03-2005 at 16:20.. Reason: Corectare în legătură cu Firefox | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
nici eu nam probleme cu ff... treci pe firefox :P si mozilla imi merge... ce-i drept, e versiunea 1.7.2 si pe linux s-ar putea sa ai ceva probleme la partea de networking sau poate la setarile de securitate.. sau e un bug al browserului, mai incearca si cu altele
__________________ Greets, Armand K. Nolite id cogere, cape malleum majorem! Last edited by krrypton; 04-03-2005 at 17:56.. Reason: completare | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Eu nu pot accesa Gmail decat cu FF (acum 1.0.1). Mozilla 1.7.2 am dezinstalat-o. Prea merge formidabil FF. La mine, IE se comporta ca la elciupahabra.
__________________ Italia e ca o cizma... Da' Bulgaria... (Mircea Crisan) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |