![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Decriptare PDF-uri
-am nevoie sa copiez niste texte din cateva cartzi de la facultate care sunt in format pdf...(care se pare ca sunt criptate) -am gasit pe net utilitarul "Advanced PDF password recovery PRO 2.12" care se pare ca stie mai multe metode de decriptare...!!!! -decriptez fiserul respectiv...ii elimina toate restrictiile si cheile ...dar cand fac copierea cu copy/paste din PDF intr-un document word de ex. ma trezesc cu toate caracterele din text inlocuite aleator cu altele ...pe scurt textul arata de parca nu ar fi fost decriptat....... mentzionez ca am mai folosit programul acesta ...si am avut succes cu decriptarea....cum as putea sa rezolv aceasta problema acum ? multumesc anticipat! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | Pdf to text
Incearca urmatorul link www.verypdf.ro | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
era www.verypdf.com ..![]() am incercat programelul de acolo de scos parole din PDF -uri si accelasi rezltat.... zice ca scoate protectzi...parolele..dar nu il si decripteaza ceva de genul asta.....uitatzi un text copiat din PDF dupa ce parolele au fost scoase si teoretic este permisa copierea "7HRULD HFRQRPLF VWXGLD] IHQRPHQHOH úL SURFHVHOH HFRQRPLFH SRUQLQG GH OD SUHPLVD F DFHVWHD QX VH GHVI úRDU OD vQWkPSODUH FL SH ED]D XQRU OHJL SURSULL UHODWLY VWDELOH úL UHODWLY UHSHWDELOHVSHFLILFHQDWXULLDFHVWRUIHQRPHQH"" ce se intampla ?ce pot sa fac de fapt ?!?! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am reusit!!Sa scriu cum am facut poate mai cauta cineva...vreodata.... Am printat cu Adobe Acrobat Reader in Microsoft Image Writer in imagini de tip TIFF(astea suporta pagini)....si pe astea l-eam transformat in doc cu functiile de OCR din AbbbyyFine Reader 7.0 cu suport pt limba romana ! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
pai nu era mai simplu sa bagi finereaderul direct pe pdf??? eu asa am fcaut! i-am downlodat limba romana si am dat in pdf direct! m-am chinuit o zi intreaga sa-i sparg parola...sa-l transform in doc si nu a vrut!pana am bagat finereaderul si s-a rezolvat! ce nu inteleg...ce inseamna "Am printat cu Adobe Acrobat Reader in Microsoft Image Writer"??? e program asta image writer?
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |