![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Deci... io am un: Pentrium MMX @ 225 Mghz 128M SDRAM PL. Video ati radeo 16m+tv-out (PCI) 2 PL. Retea (PCI) 1 PL. Sunet (ISA) Pcu' e server intr'o mica retea... de 6 calc... si momentan are Windows Me + Winroute pentru partajarea conexiunii la net... am incercat si Windows 98SE, Windows NT... dar nici unu nu m'a multumit... cu Me merge destul de bine... nu prea am probleme... am incercat acum 2 luni un Mandrake 9.2 parca... cu interfata grafica... si abia abia se misca pcu'... [atunci nu aveam o pl video de 2 m si procu la 166] Ce versiune de Linux imi sugerati sa pun? as vrea una care sa fie destul de buna la partea de retea... si cel mai important! sa aibe interfata grafica care sa nu manance mult! pentru ca am avut experienta doar in windows... si mai sunt si parintii care il mai folosesc din cand in cand... si sa se descurce si ei cu el... PS: Nu vreau sugestii de genu "fa upgrade" sau "cumpara alt pc"...
__________________ U'r surfing on the World Wide Web!!! Enjoy!!! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Guest |
mandrake versiunea 10 daca nu dai de el,am impresia ca versiune 9.o o gasesti pe site-ul oficial. usor de folosit in modul start-x(seamana foarte mult cu xp-ul ca interfata)...foarte bun si pentru parinti. ar mai fi si o versiune cat de cat noua a red hat-ului,dar parerea mea e ca cel mai user-friendly ar fi un mandrake(suport bun pentru server de asemenea good luck. ps:un proc mai bun ar fi de bun augur.. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Red Hat Linux 9. .... merge destul de bine ... dar vezi ca e pe 6 CD-uri
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
hmmmm ... right ... um .. maybe not ... mi-a fost lene sa citesc tot .. :P
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
@m0tt0: am avut instalat mandrake 9.2... k tot asa mi'a zis cineva k ar fi cel mai bun pentru retele... dar se misca infect rau de tot... avea o gramada de optiuni... cel putin la partea grafica... imi arata in abra de stare o gramada de tampenii de care nu aveam neaparat nevoie... (like utilizarea procesorului, memoria...) poate nu am selectata io ce trebuia la install... @banica.alex: am downloadat 1 data mandraku' p 3 cduri de am zis k o iau razna :P la 6 cred k ma sui pepereti :P da... e un pentrium la 200 care l'am "overclocked" un pic...
|
| | #8 (permalink) | ||
|
p@225? evident iti trebuie o versiune mai veche de la vreun distro din experienta proprie recomand RedHat 7 sau 7.3, ori un Mandrake 8, care mie miau mers satisfacator si sunt relativ facil de configurat cu linuxconf
__________________ Greets, Armand K. Nolite id cogere, cape malleum majorem! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
nu mai e de actualitate intrebarea :P am bagat xp... si... spre surpriza mea... MERGE BRICI!! am uptime de 9 zile si... pana acu... si nu preavad sa pateasca ceva naspa... l'am testat in cele mai drastice conditii [yahoo cu 2-3 ferestre deschise + winamp 5.08 + dc++ + maxthon u cateva pagini deschise] 10x all 4 support
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Mă dă-o încolo. Hai să fiu eu Toma Necredinciosu'. De ce mie pe un PIII la 800 MHz şi 128 MB îmi merge W2K ca porcul dacă îl las cîteva zile? De folosit tot Explorer şi mail folosesc în principal. Şi e un Compaq Deskpro, deci nu l-am făcut eu din bucăţi. Numai după ce am pus RAM 320 MB a început să se mişte decent. Şi ţie îţi merge pe un 225 MHz un XP cu uptime 9 zile şi se "mişcă brici"? Ceva e aiurea.
| ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
nu stiu ce intelegi tu prin a merge... mie imi rula... si rulam [yahoo cu 2-3 ferestre deschise + winamp 5.08 + dc++ + maxthon u cateva pagini deschise] in acelasi timp... daca te referi la joace sau ceva de genu asta nu am incercat pentru ca sigur nu merg... de mentionat ca maxthonu bloca tot ce era flash... ca atunci mi se misca in cadre... si logik k yahoo era cu toate optiunile scoae... fara imv, fara sunet la audibles... winampu la fel... era pus doar varianta lite... si umblat un pik pe la setari sa nu omoare procesoru'... Nu stiu exact cat de diferit este windows 2000 fata de xp... dar io po sa iti zic ca imi place cum se misca... nu se deschide explorerul imediat ce apesi p icoana... dureaza 2-4 secunde... dar apare... si apoi isi face treaba cum trebuie...
|
| | #20 (permalink) | ||
|
beatrix linux - exact pe felia pe care o ceri
__________________ YM: suceveanu_eugen | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |