![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Management CD/DVD's
Salutare baieti !Daca are cineve vre-o sugestie in materie de soft-uri pentru managementul cd/dvd -urilor, adica un program de catalogare a cd/dvd -urilor INSA as dori ca sa aibe si optiunea de a putea face o compilatie de pe diferite cd/dvd -uri ia la sfarsit doar sa pun cd/dvd -urile respective si (de pe ele) sa isi copieza muzica/filmele/programle pe care le-am pus eu in compilatie ... exemplu : pe cd 1 am melodia A, pe cd 5 am melodia F , pe cd 8 am filmul H, imi aleg ce A,F,H bag cd-urile si-le copiaza intr-un folder (temp/ceva pe acolo) si la sfarsit ii dau burn copilation
__________________ Mai uita-te odata ! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
nu NU ! Sa zicem ca am vreo 200 de cd/dvd -uri s vreu sa stiu ce am pe ele pe fiecare , pentru asta se folosesc programe de catalogare atunci cand il scrii dar sunt unele care te lasa sa faci si compilatii de pe diferite cd-uri! care sunt acelea si care sunt printre cele mai recomandate thx>>> cu alte cuvinte ca sa nu mai stau sa bag fiecare cd/dvd sa dau COPY/PASTE la medolie/film/program ... fac o lista cu ce vreau eu si bag cd-urile necesare (pe rand) mi-le copiaza el, dupa care o ard pe un cd/dvd. ceva in genul whereisit, dar care sa stie sa faca si cele descrise mai sus
__________________ Mai uita-te odata ! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |