![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Mda.... deci vreau sa ii fac surioarei mele calculatorul si am la dispozitie doar un hard de 1.2 Gb si unul de 512Mb Vreau sa fac un disc spanning .. si ptr asta am facut discurile Dynamic disc..... Apoi am dat New volume....... am adaugat in disc spanning discul 2 si a rezultat un prea frumos hard mare de 1.7 Gb . Buun toate bune si frumoase numai ca asta se intampla cu hardurile ei la mine in calculator. Cum le am pus la ea in calculator winxp ul nu a vrut sa booteze de pe ele....... si nici in meniurile lui nu am reusit sa fac un disc spanning Intrebarea desi evidenta este CUM FAC>......... sa fac discul bootabil dynamic .. ptr ca odata instalat winxp ul pe el nu ma mai lasa si imi zice ca are prea putin spatiu liber....... Si cum unesc cele 2 discuri fizice intr unul virtual de 1.7 ??? Am cautat putin in consola winxp ului dar in afara de disc part nu am gasit nimica sa ma luminze.... So . ... help ?
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
sorry, dar nu vad nici o iesire ![]() nu ai cum sa bootezi xp-ul, daca discurile le-ai facut dinamice pe celalalt calculator (este vorba de id-ul grupului, care este scris atat pe disc cat si in registry-ul windows-ului). N-ai tinut cont de asta :Quote:
Quote:
sau poate cu utilitare 3rd party? cine stie... pe mine nu ma pasioneaza domeniul...
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. Last edited by [mx]n0b0dy; 06-03-2005 at 00:58.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
De ce e nevoie de un SO asa de ''bengos'', daca mijloacele tehnice sunt asa de modeste ? N-ar merge un Win 98 SE sprintar si mult mai mic ? Iertare de raspunsul oarecum pe langa intrebare !
__________________ Italia e ca o cizma... Da' Bulgaria... (Mircea Crisan) | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
sau poate un 2000 professional sp4?
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Mamă, prevăd un flame win vs lin. Argh... cred că omul a zis el bine şi pe bună dreptate „surioară” . O vedeţi rulând/ jucându-se & co pe un linux? Bine, că pentru un începător, win/ lin tot aia e. Poate win-ul este mai friendly pentru un beginner?
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Mda....... am zis win Xp ptr ca tot hardware ul e decent ..... adica un TUalatin la 1.5 cu 512 Mb ram un Gf2( eh) si restul nu mai conteaza. Momentan nu am nici eu nici ea bani ptr un hard decent asa ca am zis hai sa ma descurc cu ce am . Am avut pana acum o luna un adaptec care ar fi facut acest disc spanning hardware ....... dar a trebuit sa il vand. Win98 este exclus ptr ca stiu ce se intampla la mine in retea si ar fi papat imediat de ... userii dornici de 98 ![]() BUn ....... mi se pare o tampenie sa nu poti face un disc dynamic daca discul este bootabil..... dar asta banuiesc ca este The Way of the Microsoft. Oricum o sa ma chinui asa cum pot .... SAU ..... o sa montez discul 2 ca un director din discul 1.
|
| | #8 (permalink) | ||
|
"Win98 este exclus ptr ca stiu ce se intampla la mine in retea si ar fi papat imediat de ... userii dornici de 98 " daca te referi la exploit-urile din Win98 acestea se rezolva in Win98 SE + Unofficial SP 1.X (nu mai stiu la ce versiune s-a ajuns). nu mai fugiti de Win98 ca de dracu' ca nu e chiar asa de negru
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "I'd explain it to you, but your brain would explode. " - Dilbert's Words of Wisdom | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
LOl.... cand o sa am 800k mai pun putin si cumpar un hard nou.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |