![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Va rog sfaturi de instalare Windows 98 SE !
Salut, am un calculator second - hand Pentium 2 la 300 si 64 de RAM. Pe este instalat Windows 98 Second Edition. Pe hard se afla kit-ul de instalare. As vrea sa reinstalez Windows 98SE din kit-ul din hard dar ajung laetapa in care imi cere serial number acele grupuri de cifre si litere si acolo gata se termina povestea. Acum urmeaza imtrebarile: 1. Pot face cumva rost de acel serial number sa mearga mai departe reinstalarea ?...uo persoana mi-a dat 2 tipuri de serial number care ar fi trebuit sa mearga la Windows 98 SE dar nu merge ! Ce e de facut ? Cum sa aflu acea serie astfel incat sa mearga ? 2. Daca voi instala pana la urma Windowsul, nu cumva va "pierde" anumite informatii legate de placa de baza, sound-card, placa video, s.a.m.d ? Mentionez ca eu nu am decat cd-urile de instalare ale modemului si ale webcam-ului... 3. Nu exista o forma de "Repair" astfel incat sa mearga mai bine Windows-ul reparat ? Si acum intrebari legate de webcam si microfon: 4. Ce pot face sa mearga mai bine webcamul ?...sa mai iau 64 de memorie sau e vorba doar de procesor ? 5. Web-camul are incorporta microfon si din pacate pe messenger nu pot utiliza ambele in acelasi timp. Adica merge webcamul dar daca introduc mufa de la mic in spate se blocheaza camera. Daca merg de la inceput cu mufele camerei si microfonului bagate in spatemerge decat microfonul si tot asa...ce e de facut ? Va multumesc anticipat de raspunsuri. O zi buna ! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
poti face rost de serial number, dar nu cred ca e voie pe forum. cine ti-a dat seriile ti le-a dat de la alte sisteme de operare sau ti le-a dat gresit. Solutia: probabil ca mai exista cineva in bloc/scoala etc. care te poate ajuta cu un serial number pentru Win 98SE Mai bine incerci o instalare pe curat (cu cd-ul de windows)
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
da-mi mie un PM sa-ti zic o solutie la problema ta.
__________________ 0757.262.088 / [cosminake@gmail.com] / Vizitati-mi homepage-ul | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |