Intrucat aveam windowsul instalat de mult timp si face probleme am decis sa fac o reinstalare. Si am pus win 2000. M-am gandit ca oricum folosesc XP-ul fara teme si daca updatez 2000-ul e la fel de bun

Deci am instalat win2000 si dupa aia am inceput sa caut niste kituri pe hard. Si gasesc in kituri foldere cu nume corupte(adica aveau patrate, sedile si alte semn in loc de litere) Fisierele pe care le vedea asa nici nu au mai fost accesibile, am pierdut multa muzica, poze, documente, programe. Nu am pierdut tot, dar jumate din ce aveam s-a dus. Acu am pus din nou XP+SP2 si a ramas un folder pe o partitie "FOUND.000" - Mai pot recupera ceva ? Si de ce s-au stricat fisierele alea? Am mai avut win2000 si nu am avut probleme.
PS - Am o partitie NTFS (cea cu windows) si 5 sunt FAT 32, deci nu avea cum sa fie din cauza securitatii NTFS-ului. Afectate au fost partitiile FAT32.
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!