![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| 1x cont Gmail, 2x Thunderbird...
Am un cont la Gmail pe care il accesez si de la munca si de acasa, in ambele situatii folosind Mozilla Thunderbird...Ceea ce ma deranjaza este legat de mailurile care de ex. sunt "coborite" la munca, acasa nemaifiind coborite...sau invers...! Se poate remedia aceasta chestiune?
__________________ It's not enough to focus on Time, Costs and Quality... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu prea. Cand iei mesajele de pe serverul POP3 sunt marcate ca read pe server, iar al 2lea client nu le mai ia. Solutia: foloseste intr-o locatie Thunderbird, in alta browserul.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
nu, pentru ca le marcheaza ca citite... se poate totusi sa le dai mark as unread.. dar prea multa bataie de cap. aceeasi problema am avut si eu. sigura rezolvare la care am ajuns a fost sa folosesc acasa browserul
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Marcarea ca unread din client este valabila doar pentru mesajele downloadate. Cand dai mark as read din click dreapta se face doar local, nu pe server. Singura chestie pe care poti sa o faci este sa iei mesajele fara body. Star Remote Mail poata sa faca asta.
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Sunt 2 "sisteme". Unul este POP3ul, iar altul este ce vezi in browser. Degeaba markezi in browser sau in clientul 1 ca unread. Cand clientul 1 se conecteaza la server prin POP3 si downloadeaza mesajele, constructia POP3ului face ca mesajele downloadate sa fie marcate ca read sau downloaded daca vrei. Nu exista workaround pentru asa ceva - this is the way of things.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |