![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Doresc un Anonym E-mail sender...
Doresc si eu un anonym email sender daca se poate web based deci de pe o pagina web cumva, sa pot pune ca adresa sursa ce adresa doresc eu chiar daca nu exista si sa nu fie nevoie sa folosesc SMTP serverul ISP-ului, daca nu exista web based, e bun si un soft dar care sa poata folosi proxy, astept adrese de web ptr webbased anonym emailer sau adrese de unde sa pot downloada soft ptr asa ceva thanks | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
uite aici doua documente ce te-ar putea ajuta : ftp://ftp.rfc-editor.org/in-notes/rfc821.txt ftp://ftp.rfc-editor.org/in-notes/rfc822.txt studiaza-le pe astea bine bine ... si o sa iti dai seama cum poti sa faci asta singur ai gasit ceea ce te asteptai ? ![]() lame spammer ...
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
Merg linkurile acum dar Dandu nu am timp sa-m fac singur asa ceva, eu doream webbased anon mailers sau softuri ca sunt doar ca nu stiu eu care pot folosi si proxys, am unul dar nu pot spoofa si ip=ul nu este vb de spam ci doar de amuzament de ex sa trimit unui amic mail cu mailul sursa tot mailu lui looool | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Se poate face extrem de usor, dar nu voi de publicitatii niciodata un astfel de program.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
Logic ca nimeni nu este untraceable ca si daca se folosesc 3 proxys tot se afla sursa daca se iau logurile de la fiecare proxy in parte, era vb doar de fun aici nu de altceva, doream doar sa testez asta Ptr spam era nevoie de un mailer care poate trimite simultan multe mesaje, ori eu nu doream asta, imi era deajuns doar sa poata trimite doar 1 mesaj odata. Deci nu va mai feriti sa dati informatii ca doar un spamer care ar vrea sa faca rau nu ar cere public ce am cerut eu, repet am um mailer de genul asta dar nu merge sa-l trec prin proxy (folosesc socksifity) ca da mesaj: unreable to create socket asa ca totusi am dreptu sa stiu ce si cum ? sau nu pot gasi o informatie buna pe aici ? cum sa testam, cum sa invatam daca nimeni nu spune nici un lucru de genul asta care aparent nu e de asa o mare importanta nationala ? | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
punika...daca doar pt o farsa vrei, schimba-tzi datele din outlook (username si email)...se va vedea pe sine si va da reply catre sine... clar? mai e ceva?
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |