![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| FreezeX
stie cineva unde pot gasi acest program in versiune full? care sa nu expire dupa 60 zile? nu conteaza: ori il cumpar ori alta modalitate ms anticipat
__________________ Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Last edited by Boggy; 16-04-2005 at 15:37.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
pai il cumpar dar de unde? exista distribuitor in romania? btw shrek stiu ca nu suntem in occident dar totusi se poate vorbi si mai frumos zic eu
__________________ Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
Ce v-ati mai smecherit toti... "Il cumperi.."..Poate omul chiar nu are cum sa-l cumpere, in Ro nu au reprezentant iar de afara cu carte de credit stiti si voi ce greu e pt romani.Mai bine decat sa fiti atat de fals corecti ati incerca sa il ajutati.Si Mr. Shreck , si pe mine m-ar fi deranjat raspunsul tau , chiar daca nu e urat, dar suna a superioritate: SI aici ma refer la "And fast"
__________________ Children in the front seat cause accidents, accidents in the backseat cause children. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
`and fast` pentru ca poate fi vazut de un moderator aflat intr-o zi nu prea buna si cum pe acest forum nu este incurajat warezul omul se alege cu un BAN. nu contesta nimeni ca e greu de cumparat in romania,dar asta nu e o scuza pentru a promova warezul pe forum
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |