![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ignore CRC check
Salutare. Am o mica problema pe care sper sa o rezolv cu ajutorul vostru. Se da un fisier mai mare, impartit pe mai multe arhive de o anumita dimensiune. Problema e ca unele din aceste arhive au o eroare in ceea ce priveste CRC, iar eu trebuie sa dezarhivez acel fisier, indiferent daca e intreg, sau nu. Stie cineva cum pot sa trec de verificarea CRC-ului fiecarei arhive ? Mersi anticipat. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
...pai daca iti da o eroare la verificarea CRC inseamna ca respectiva arhiva este "busita" si in acest caz nu iti poate extrage ceea ce ai tu nevoie. incearca cu un utilitare de "reparare" a arhivelor, dar si acestea sunt "frectie la picior de lemn". eu unul nu am intalnit un soft care sa repare o arhiva busita. tu poate ai noroc sau poate altcineva chiar stie vre-o metoda ...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
B0gdan3l, ba exact despre asta e vorba... Xelo a intrebat ce poate face pentru a dezarhiva acel fisier si sa treaca peste eroarea CRC. Quote:
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |