![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ce Dumnezeu are?
Sunt un fidel consumator de internet pe de-a moaca, iar la A.S.E. se găseşte aşa ceva. De ieri însă, de fiecare dată după ce m-am logat pe contul meu de e-mail de pe personal.ro, când vreau să intru undeva sau să şterg ceva îmi cere din nou parola, uneori mă pune s-o bag de 3-4 ori, spunându-mi că nu sunt logat. De la al internet-cafe am intrat pe mail-u' meu şi a mers normal. De la ce poate să fie?
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka Cumpăr televizor color hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Ce-a alea?
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka Cumpăr televizor color hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Lsand mistocariile la o parte, are care idee de la ce poate fi?
|
| | #7 (permalink) | ||
|
daca esti un fidel consumator de net si habar n-ai ce-s alea cookie-uri ... e destul de problematic. vezi ca exista un site pe care multi consumatori fideli de net il cunosc. ii zice google. mergi acolo si cauta informatii despre cookie-uri. vei fi surprins sa vezi cat de rapandit si bine documentat este subiectul. bafta.
__________________ Everyone has the right to be stupid, but some people abuse the privilege. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |