![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| mesaj sygate firewall
de la o vreme tot primesc mesaju asta cam de la orice aplicatie, in poza e de la pvr da poate fi de la opera, total commander, explorer, strongDC, etc are cineva vreo explicatie??? ![]() mesaju nu are un pattern, cel putin eu nu mi'am dat seama, apare cand il apuca... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
program de monitorizare a traficului? adica netlimiter? ca pe asta il am am tv tuner, logic, iar WF_Remctrl e un prog pt telecomanda. am mai zis nu are legatura cu pvr, apare la orice aplicatie, de ex in poza... am instalat mai multe programe in ultima vreme deci nu stiu exact daca e vreunu de vina, oricum nici un program iesit din comun am mai pus o poza cu mai multe detalii... EDIT: pana la urma am pus urmatoarea regula la firewall Rule Summary: This rule will block both incoming and outgoing traffic from/to IP address(es) 212.15.21.130 on ICMP type 11. This rule will be applied to all network interface cards. Last edited by k'tav; 20-04-2005 at 16:15.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
nu vreau sa ma bag in seama, dar acelasi mesaj l-am primit si eu de nenumarate ori. al meu voia sa trimita raspuns la blablabla-yahoo-numaistiuce. m-am gandit ca o fi fost din cauza ca ascultam muzica de pe yahoo. da pe urma sygate-ul mi-a zis ca si photoshopul voia sa trimita pachet de timeout tot la yahoo ... am reinstalat windowsul. aveam sygate personal firewall pro (crackuit). ma gandesc ca o fi fost de la sygate...
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
k`tav si eu tot pvr si sygate am , dar eu de la inceput blochez toate aplicatile care nu au treaba cu netul :\
__________________ the unfunny troll | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |