![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | Help Windows XP
Am o problema grava cu Windows Xp+SP2. la butare apare eroarea windows\system32\config\system este lipsa sau defect. Daca vreau sa-l repar sau sa-l reinstalez de pe discul de XP nu vede decat o partitie de 130GB pe cand eu am trei partitii de 50GB,90GB, 50GB. Sistemul este instalat pe ultima partitie de 50GB. Poate cineva sa ma ajute, pt ca nu vreau sa reformatez discul? Multumesc!!! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pe prima partitie ce ai? Cel mai bine te duci la un prieten si faci un diagnostic cu Easy Recovery Pro sau Nortondisk doctor
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| http://www.ultimatebootcd.com/ ai aici ceva scule sa accesezi discul.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Booteaza de pe CD-ul cu Windows si alege optiunea de Repair. Dupa ce vei intra in consola, tasteaza fix /mbr si fix /boot. Ar trebuie sa se rezolve. PS: data viitoare incearca sa instalezi sistemul ca orice om normal - pe prima partitie a HDD. Te scuteste de inevitabilele probleme determinate de master boot record, boot sector, etc. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
din moment ce tabela de partitii nu mai corespunde, rescrierea codului din MBR si din OS Boot Record nu are fix nici un efect.
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
cauta pe net un programel "testdisk.exe" pe care il copiezi pe discheta sau cd de boot si il rulezi, pe mine m'a salvat de n ori pana acu uite si link: http://www.cgsecurity.org/testdisk.html | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 |
Am rezolvat problema.A trebuit sa fac rost de cd-ul cu Windows XP cu service pack 2 inclus, pentru ca Windows Xp simplu recunoaste discurile pana la 130GB, pe cand al meu are 200GB. Se buteaza de pe cd, se intra pe repair, sise da comanda: copy windows\system32\config\system.Asta rezolva problema. Multumesc celor care m-au ajutat! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |