![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| the memory could not be "written"
la inchiderea bsplayer-lui imi da acest mes. si la terminarea rulari unui 3dmark la fel. de la ce poate fi? acum am in calc un modul de 512,TWINMOS, testat ore intregi cu memtest. am intrat la microsoft ,a dat cineva un link la hardware,http://support.microsoft.com/default...b;en-us;840114, si spunea sa iau sp2.eu aveam doar sp1, am dawn cu uddate-urile aferente si la fel.diferenta este ca la mine imi da codul 0x00c21e82 iar la microsoft este 0x77f41d24. 10x edit: la hardware spune-a cineva ca ar fi instabilitatea sistemului de la OC,mem sau placa, dar TOTUL ESTE PE DEFAULT
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ai putea incerca si tu Memtest (http://www.memtest86.com/).
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
E chestie aleatorie de XP, de la SP1 in sus face asa, da disable la DEP. Eu mai patesc asa pe ambele compuri, nu are rost sa zic ca nu crapa nimic, uptimes de saptamani in sir, ma joc cate 12 ore pe zi non-stop, deci nu e nimic legat de hardware problematic.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
10x.
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
@micro.da l-am schimbat. am barton 3200+( am avut un 2600+) si treaba este ca am avut un kit dual ch. 2x256 tot TWINMOS care NU am avut asemenea probleme era SS. acum cu modulul acesta de 512 este DS si au aparut ,kitul este dat si astept bani si o sa iau inca un 512. iar win nu a fost schimbat. deci... este ceva de la mem cu DS zic eu. @djlyon.din link,http://support.microsoft.com/default...b;en-us;840114, cam asta inteleg si eu ca ar fi ceva din win dar...nici o rezolvare ps. cu mv2-ul nu da eroarea,doar cu bsp.eu m-am obosnuit cu al, bsp il am odata cu acemega si nu il mai folosesc. baiatul meu il foloseste,nu ii place mv2
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." Last edited by Blondu; 23-04-2005 at 10:17.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
asa e, no problem, este sofware dar... DE CE AU APARUT ACESTE MES DUPA CE AM SCHIMBAT MEM , DE 2X256 SS LA 1X 512 DS??? DECI: este ceva legat de modulele de mem SS v DS
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Eu folosesc bsplayer 1.22 si n-am probleme. Poate nu-i place modulul ala de memorie. Imprumuta de la prieteni si incearca un modul de 512 de alt producator ca sa fi sigur ca arunci banii degeaba pe inca un modul identic.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |